logo

nieuws van het element

hoogste punt nieuwbouw

maandag 30 mei 2022 Het Element, Kaliumweg

Het hoogste punt van de nieuwbouw is bereikt!
Reden voor een feestje om even bij dit heuglijke moment stil te staan. Dinsdag 25 mei 2022 stond er dan ook een snackbar met lekkere (on)gezonde snacks en een drankje klaar op de bouwplaats.

Eerst heeft de directeur van Het Element, Koen Janssen, iedereen die aan de bouw heeft meegewerkt (en nog steeds werkt) bedankt. Een mooie nieuwe school moet een inspirerende omgeving zijn waar toekomstige vakmensen worden opgeleid. Volgend jaar 8 mei hoopt hij hier weer te staan maar dan om het gloednieuwe gebouw te openen.

Daarna werden de vlaggen van Het Element en aannemer Rots Bouw, “gehesen”. Vakkundig plantte Joey  de vlag namens Het Element, en Dion deed dat voor Rots Bouw.

Keyfobs voor leerjaar 1

In leerjaar 1 gaan de mobieltjes de hele dag, tijdens de lessen en de pauze, in het kluisje van de leerling. Met de Keyfob, die de leerlingen reeds ontvangen hebben of zo snel mogelijk na de vakantie zullen krijgen, kunnen zij hun kluisje openen.

Lees verder

Lekker Eten in ons Schoolrestaurant

Onze restaurantavonden zijn op onze mooie nieuwe locatie terug op de donderdagavond. Kom genieten van het heerlijke 3-gangen menu dat onze leerlingen voor u klaar maken. Wij hopen u weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Lees verder