logo

nieuws van het element

Fietsreparatie en -onderhoud bij Mobiliteit en Transport

donderdag 2 juni 2022 Hooglandseweg

Mobiliteit en Transport (M&T) is in periode 4 van start gegaan met het profieldeel Transport en het keuzedeel Fietstechniek. Hierover zijn wat leuke nieuwtjes te melden:
Naast dat er een uitbreiding is gekomen van het aantal fietsen en soorten fietsen (2 nieuwe elektrische fietsen gesponsord door Forza), is het idee opgevat om het keuzevak meer te betrekken bij de school. Concreet kunnen collega’s hun fietsen door leerlingen laten nakijken en/of een servicebeurt + schoonmaakbeurt laten geven. Voor de leerlingen is dit enorm leuk, want nu mogen ze aan “echte” opdrachten werken.

Finales Olympic Moves

Op 7 juni jl. gingen we met vier teams op pad naar de finales van de grootste landelijke schoolsport- competitie van Nederland: the Olympic Moves.

Lees verder

inleveren boeken

Zoals elk jaar dienen aan het eind van het schooljaar de bij Iddink gehuurde boeken weer ingeleverd te worden. Door de ontwikkelingen in de boekenmarkt gaat Iddink met een herzien inleverproces werken, waarbij de leerling zelf de verpakte boeken tijdens een bepaalde periode inlevert. […]

Lees verder