logo

nieuws van het element

Fietsreparatie en -onderhoud bij Mobiliteit en Transport

donderdag 2 juni 2022 Hooglandseweg

Mobiliteit en Transport (M&T) is in periode 4 van start gegaan met het profieldeel Transport en het keuzedeel Fietstechniek. Hierover zijn wat leuke nieuwtjes te melden:
Naast dat er een uitbreiding is gekomen van het aantal fietsen en soorten fietsen (2 nieuwe elektrische fietsen gesponsord door Forza), is het idee opgevat om het keuzevak meer te betrekken bij de school. Concreet kunnen collega’s hun fietsen door leerlingen laten nakijken en/of een servicebeurt + schoonmaakbeurt laten geven. Voor de leerlingen is dit enorm leuk, want nu mogen ze aan “echte” opdrachten werken.

Keyfobs voor leerjaar 1

In leerjaar 1 gaan de mobieltjes de hele dag, tijdens de lessen en de pauze, in het kluisje van de leerling. Met de Keyfob, die de leerlingen reeds ontvangen hebben of zo snel mogelijk na de vakantie zullen krijgen, kunnen zij hun kluisje openen.

Lees verder

Lekker Eten in ons Schoolrestaurant

Onze restaurantavonden zijn op onze mooie nieuwe locatie terug op de donderdagavond. Kom genieten van het heerlijke 3-gangen menu dat onze leerlingen voor u klaar maken. Wij hopen u weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Lees verder