logo

nieuws van het element

Finales Olympic Moves

vrijdag 14 juni 2024 Het Element

Op 7 juni jl. gingen we met vier teams op pad naar de finales van de grootste landelijke schoolsport- competitie van Nederland: the Olympic Moves. Hoe gaaf!

Dansen

Wat kunnen deze meiden goed dansen zeg! Samen met de dansjuffen Melanie en Esmee hebben ze gezorgd dat de danspasjes strak, groots en mooi tegelijk gingen. Een gaaf optreden gaven ze en er werd door het publiek enthousiast meegezongen en -geroepen.

Veldvoetbal

Onze veldvoetballers hadden na 4 jaar eindelijk hun doel bereikt. Na in elk leerjaar 2e geworden te zijn, was er eind klas 4 toch het finaleticket voor Papendal. De wedstrijden tegen scholen uit Bolsward, Twello en Venlo brachten helaas niet waarop werd gehoopt. Op doelsaldo werden ze al uitgeschakeld in de poulefase. Chagrijnig stapten ze in de bus naar het festivalterrein, waar de teleurstelling – hoe kan het ook anders – met een balletje trappen werd weggespeeld.

Dodgebal

Dit spel is minder bekend in de sportwereld, maar niet minder leuk. Team Het Element deed mee met een team van klas 2 en 3 met 4 jongens en 4 meiden. Onderliggende thema in dit toernooi was sportiviteit. Wij waren super trots op de houding van onze leerlingen in deze. Ondanks dat we met dit team nog geen wedstrijden hadden gespeeld, hebben ze het heel goed gedaan en naast een gelijkspel zelfs een overwinning behaald.

Zaalvoetbal

In de zaalvoetbalfinale hebben we met een team met leerlingen vanuit alle profielen en het Taalcentrum leuke partijtjes gespeeld. Er werd goed gespeeld, maar de andere teams waren ook wel erg goed (en de scheidsrechter was tegen ons, natuurlijk). Zonder dat we van tevoren hadden geoefend, hebben we toch al goed gespeeld. Dat belooft wat voor volgend jaar!

inleveren boeken

Zoals elk jaar dienen aan het eind van het schooljaar de bij Iddink gehuurde boeken weer ingeleverd te worden. Door de ontwikkelingen in de boekenmarkt gaat Iddink met een herzien inleverproces werken, waarbij de leerling zelf de verpakte boeken tijdens een bepaalde periode inlevert. […]

Lees verder

Lekker Eten in ons Schoolrestaurant

Onze restaurantavonden zijn op onze mooie nieuwe locatie terug op de donderdagavond. Kom genieten van het heerlijke 3-gangen menu dat onze leerlingen voor u klaar maken. Wij hopen u weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Lees verder