logo

nieuws van het element

Gratis huiswerkbegeleiding bij Projecthuis Madiba

vrijdag 1 september 2023 Het Element

Projecthuis Madiba biedt huiswerkbegeleiding aan voor VO-leerlingen. Elke dinsdag- en donderdagmiddag van 16.00 – 17.30 uur kunnen leerlingen in een rustige ruimte aan hun huiswerk werken. Er zijn laptops beschikbaar en vrijwilligers begeleiden bij overhoren, plannen en (als het lukt) wat extra uitleg. De ervaring leert dat met name de leerlingen die de overstap maken van PO naar VO baat hebben bij een extra steuntje in de rug. Er zijn geen kosten aan de huiswerkbegeleiding verbonden.

Projecthuis Madiba is te vinden aan de Liendertseweg 87, 3815 BA te Amersfoort

page3image13414784 page3image3068800

Aanmelden van leerlingen kan via huiswerkbegeleiding@madibaprojecthuis.nl

De online huiswerkbegeleiding van Onlinehuiswerkklas.nl blijft dit jaar overigens ook nog verbonden aan Het Element dus ook daar kunnen leerlingen gebruik van maken.

page3image13417856

Finales Olympic Moves

Op 7 juni jl. gingen we met vier teams op pad naar de finales van de grootste landelijke schoolsport- competitie van Nederland: the Olympic Moves.

Lees verder

inleveren boeken

Zoals elk jaar dienen aan het eind van het schooljaar de bij Iddink gehuurde boeken weer ingeleverd te worden. Door de ontwikkelingen in de boekenmarkt gaat Iddink met een herzien inleverproces werken, waarbij de leerling zelf de verpakte boeken tijdens een bepaalde periode inlevert. […]

Lees verder