logo

nieuws van het element

Gratis huiswerkbegeleiding bij Projecthuis Madiba

vrijdag 1 september 2023 Het Element

Projecthuis Madiba biedt huiswerkbegeleiding aan voor VO-leerlingen. Elke dinsdag- en donderdagmiddag van 16.00 – 17.30 uur kunnen leerlingen in een rustige ruimte aan hun huiswerk werken. Er zijn laptops beschikbaar en vrijwilligers begeleiden bij overhoren, plannen en (als het lukt) wat extra uitleg. De ervaring leert dat met name de leerlingen die de overstap maken van PO naar VO baat hebben bij een extra steuntje in de rug. Er zijn geen kosten aan de huiswerkbegeleiding verbonden.

Projecthuis Madiba is te vinden aan de Liendertseweg 87, 3815 BA te Amersfoort

page3image13414784 page3image3068800

Aanmelden van leerlingen kan via huiswerkbegeleiding@madibaprojecthuis.nl

De online huiswerkbegeleiding van Onlinehuiswerkklas.nl blijft dit jaar overigens ook nog verbonden aan Het Element dus ook daar kunnen leerlingen gebruik van maken.

page3image13417856

Schoolmaaltijden

Het Element doet mee met het programma Schoolmaaltijden. Met dit programma kunnen wij ervoor zorgen dat onze leerlingen met voldoende eten naar school gaan. Met een gevulde maag kunnen kinderen namelijk beter leren. Nu alles duurder wordt, kunnen veel ouders extra financiële steun gebruiken.

Lees verder

Lekker Eten in ons Schoolrestaurant

Onze restaurantavonden zijn op onze mooie nieuwe locatie terug op de donderdagavond. Kom genieten van het heerlijke 3-gangen menu dat onze leerlingen voor u klaar maken. Wij hopen u weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Lees verder