logo

nieuws van het element

Online Plusuren

maandag 9 oktober 2023 Het Element

Het Element wil leerlingen van leerjaar 2 t/m 4 de mogelijkheid bieden om voor de vakken Wiskunde, Nederlands, Engels en/of Duits wekelijks een extra online (bij)les te volgen, zodat zij eventuele leerachterstanden kunnen inhalen en beter zijn voorbereid op belangrijke toetsmomenten.

Om dit doel te bereiken, hebben wij onze samenwerking met een reeds bekende partij (Online Huiswerkklas.nl) uitgebreid. Leerlingen die zich inschrijven hebben de mogelijkheid om, vanaf de week van maandag 13 november tot de kerstvakantie iedere week 50 minuten GRATIS extra online les te volgen in bovengenoemde vakken. Het is mogelijk om voor één of meer vakken in te schrijven.

De online lessen zijn interactief en vinden plaats in kleine groepjes van maximaal zes leerlingen. Wij raden u daarom sterk aan dat uw zoon/dochter zich inschrijft. Deelnemers kunnen zich gemakkelijk inschrijven op de volgende informatiepagina, via de knop:

Aanmelden kan tot en met zondag 22 oktober 2023.

Meeloopmiddagen

Wij organiseren twee meeloopmiddagen voor basisschoolleerlingen die enthousiast geworden zijn over onze school en het leuk vinden om een middag met ons op Het Element mee te lopen.

Lees verder

Lekker Eten in ons Schoolrestaurant

Onze restaurantavonden zijn op onze mooie nieuwe locatie terug op de donderdagavond. Kom genieten van het heerlijke 3-gangen menu dat onze leerlingen voor u klaar maken. Wij hopen u weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Lees verder