logo

nieuws van het element

Online Plusuren

vrijdag 1 december 2023 Het Element

Het Element wil leerlingen de mogelijkheid bieden om voor de vakken wiskunde, Nederlands, Engels en/of Duits wekelijks een extra online les te volgen, zodat zij eventuele leerachterstanden kunnen inhalen en beter zijn voorbereid op belangrijke toetsmomenten.

Om dit doel te bereiken zijn wij een samenwerking aangegaan met OnlineHuiswerkklas.nl. Leerlingen die zich inschrijven hebben de mogelijkheid om, vanaf de week van maandag 8 januari, tot en met de week van maandag 11 maart, iedere week 50 minuten extra online les te volgen in de vakken Nederlands, Engels, wiskunde en/of Duits. Het is mogelijk om voor één of meer vakken in te schrijven. Een aantal leerlingen is hiervoor al aangemeld, maar er zijn nog wat plaatsen vrij.

De online lessen zijn interactief en vinden plaats in kleine groepjes van maximaal zes leerlingen. Wij raden u daarom sterk aan dat uw zoon/dochter zich inschrijft. Hieraan zijn geen kosten verbonden!
Deelnemers kunnen zich gemakkelijk tot en met zondag 17 december 2023 inschrijven op de volgende informatiepagina, via de knop:

Aanmelden kan tot en met zondag 17 december 2023.

Zij-instroom komt weer los…

Rond deze tijd van het jaar gaat op allerlei scholen het proces spelen rondom cijfers, rapporten, tekortpunten enz. Het Element heeft een duidelijk procedure rondom de zij-instroom.

Lees verder

Project Burgerschap ‘Vanuit onze Vrijheid’

Leerlingen zijn voor het project burgerschap aan de slag geweest met het begrip Vrijheid en zijn als ware historici aan het werk geweest met archiefmateriaal over de opkomst van de NSDAP tot aan de genocide van 6 miljoen Europese Joden, Sinti en Roma.

Lees verder