logo

nieuws van het element

Geslaagd!

vrijdag 16 juni 2023 Het Element

Afgelopen woensdag was een spannende dag! Helaas hadden we in de ochtend, door overmacht, wat problemen om de eindexamencijfers te berekenen, maar om half één waren de normeringen goed ingevuld en konden we voor iedere eindexamenleerling bepalen of hij/zij geslaagd was. Na twee jaren waarin we een duimregeling hadden, is dit het eerste jaar waarin we weer met een ‘normale’ slaag-/zakregeling werken.

Van onze leerlingen was 84% in één keer geslaagd! Afgelopen week hebben degenen die nog kans hadden op slagen door het maken van een herexamen, dit examen gemaakt. De uitslagen daarvan zijn inmiddels ook bekend, waardoor de totale slagingspercentages nu als volgt zijn:

 

Basis92,7%
Kader89,9%
Totaal90,8%

Finales Olympic Moves

Op 7 juni jl. gingen we met vier teams op pad naar de finales van de grootste landelijke schoolsport- competitie van Nederland: the Olympic Moves.

Lees verder

inleveren boeken

Zoals elk jaar dienen aan het eind van het schooljaar de bij Iddink gehuurde boeken weer ingeleverd te worden. Door de ontwikkelingen in de boekenmarkt gaat Iddink met een herzien inleverproces werken, waarbij de leerling zelf de verpakte boeken tijdens een bepaalde periode inlevert. […]

Lees verder