logo

nieuws van het element

Geslaagd!

vrijdag 16 juni 2023 Het Element

Afgelopen woensdag was een spannende dag! Helaas hadden we in de ochtend, door overmacht, wat problemen om de eindexamencijfers te berekenen, maar om half één waren de normeringen goed ingevuld en konden we voor iedere eindexamenleerling bepalen of hij/zij geslaagd was. Na twee jaren waarin we een duimregeling hadden, is dit het eerste jaar waarin we weer met een ‘normale’ slaag-/zakregeling werken.

Van onze leerlingen was 84% in één keer geslaagd! Afgelopen week hebben degenen die nog kans hadden op slagen door het maken van een herexamen, dit examen gemaakt. De uitslagen daarvan zijn inmiddels ook bekend, waardoor de totale slagingspercentages nu als volgt zijn:

 

Basis92,7%
Kader89,9%
Totaal90,8%

Schoolmaaltijden

Het Element doet mee met het programma Schoolmaaltijden. Met dit programma kunnen wij ervoor zorgen dat onze leerlingen met voldoende eten naar school gaan. Met een gevulde maag kunnen kinderen namelijk beter leren. Nu alles duurder wordt, kunnen veel ouders extra financiële steun gebruiken.

Lees verder

Lekker Eten in ons Schoolrestaurant

Onze restaurantavonden zijn op onze mooie nieuwe locatie terug op de donderdagavond. Kom genieten van het heerlijke 3-gangen menu dat onze leerlingen voor u klaar maken. Wij hopen u weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Lees verder