logo

nieuws van het element

Aanschaf laptops voor Blended Learning

vrijdag 10 juni 2022 Het Element, Hooglandseweg

Wij gaan deels lesgeven vanuit de boeken en deels digitaal, daar waar het beter aansluit bij onze leerlingen en bij de doelen van de les. Deze manier van lesgeven heet ook wel ‘Blended Learning’.

Simpel gezegd is dat dus afwisselend leren uit een boek en leren met behulp van een computer en een website. Het voordeel van deze manier van leren is dat een docent meer maatwerk aan de individuele leerlingen kan geven.

Een voorwaarde is dan wel dat leerlingen hun eigen laptop hebben om snel te kunnen schakelen tussen de verschillende onderdelen van een les. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen verantwoordelijkheid dragen, dus ook voor hun eigen laptop.

Binnenkort ontvangen alle ouder(s)/verzorger(s) van de toekomstige leerlingen van de klassen 1 en 2 uitgebreide informatie over hoe ze een kwalitatief uitstekende laptop kunnen aanschaffen voor slechts € 250,- Deze laptop heeft een accuduur van minimaal één dag en er wordt een uitgebreid servicepakket voor 4 jaar meegeleverd.

Meeloopmiddagen

Wij organiseren twee meeloopmiddagen voor basisschoolleerlingen die enthousiast geworden zijn over onze school en het leuk vinden om een middag met ons op Het Element mee te lopen.

Lees verder

Lekker Eten in ons Schoolrestaurant

Onze restaurantavonden zijn op onze mooie nieuwe locatie terug op de donderdagavond. Kom genieten van het heerlijke 3-gangen menu dat onze leerlingen voor u klaar maken. Wij hopen u weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Lees verder