logo

nieuws van het element

Eerste MAG-dag groot succes

vrijdag 28 januari 2022 Het Element, Hooglandseweg

 

Wij kijken met een goed gevoel terug op onze Meet And Greet dag van woensdag 19 januari. We waren blij dat in Amersfoort de afspraak was gemaakt om het vmbo voor basis/kader leerlingen open te stellen binnen de richtlijnen vanuit de overheid. Blijdschap, misschien kun je ook wel spreken van opluchting, bij de bezoekers.

De meeste leerlingen en ouders kwamen specifiek voor Het Element. Een enkeling om het VMBO onderwijs/een school te zien, nu het weer kan. Maar voor allen gelukkig weer een moment om door de school te lopen en te ervaren waar Het Element voor staat.
De persoonlijke benadering, die startte met een presentatie en speedtour door de school, werd vervolgd met een vrije rondgang door de school. Hierbij bloeiden de toekomstige leerlingen helemaal op. Leerlingen gingen met werkstukjes, gelakte nagels, een versierde koek/iets anders of een fotoshoot voldaan naar huis.

Heerlijk om hen lekker bezig te zien bij de profielen of in de sportzaal. Naast theorie is sport ook een onderdeel van het VMBO-onderwijs op Het Element.
Wie de mooiste/leukste foto inzond, maakte kans op een Eastpack-rugzak.

Op de foto’s Luca en Naud, de winnaars.

 

Als laatste een compliment 👍 voor de leerlingen die hebben geholpen met de ontvangst van de bezoekers, het helpen van de kinderen met de activiteiten en het vertellen over de school. Dit hebben ze echt goed gedaan en dat is iets om trots op te zijn. Bedankt leerlingen! 
Nu gaan we ons richten op onze 2de MAG-dag op donderdag 17 februari 2022.

Meeloopmiddagen

Wij organiseren twee meeloopmiddagen voor basisschoolleerlingen die enthousiast geworden zijn over onze school en het leuk vinden om een middag met ons op Het Element mee te lopen.

Lees verder

Lekker Eten in ons Schoolrestaurant

Onze restaurantavonden zijn op onze mooie nieuwe locatie terug op de donderdagavond. Kom genieten van het heerlijke 3-gangen menu dat onze leerlingen voor u klaar maken. Wij hopen u weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Lees verder