logo

Aanmelden klas 1

Beste leerling van groep 8,

Wat leuk dat je onze school wat beter wilt leren kennen. Je laatste jaar op de basisschool is al een aantal maanden bezig! Heb je veel zin om naar de middelbare school te gaan? Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je straks helemaal thuis voelt op jouw nieuwe school.

Het Element biedt verschillende profielen aan. Het eerste schooljaar is gericht op oriënteren. Je maakt kennis met de verschillende profielen en je kunt eventueel kiezen voor extra sport, expressie, techniek, horeca bakkerij en recreatie, economie en ondernemen of zorg en welzijn. Na 40 weken kies je voor een route binnen de verschillende profielen van het VMBO.

Op het Element hebben we de volgende profielen:

  • Zorg en Welzijn (welzijn, zorg, sport en beauty)
  • Bouw, Wonen en Interieur (Techniek)
  • Produceren, Instaleren, Elektriciteit en Energie (Techniek)
  • Mobiliteit en Transport (Techniek)
  • Economie en Ondernemen
  • Horeca, Bakkerij en Recreatie

Naast deze profielen geven wij natuurlijk ook gewoon Engels, Nederlands, Wiskunde, Mens en Maatschappij, Beeldende Vorming en nog veel meer vakken. Het Element is de school waar je in samenwerking met het MBO wordt opgeleid tot de Vakman of Vakvrouw in jouw richting!

Daarnaast wordt ook veel tijd vrijgemaakt voor leuke dingen, zoals: buitenschoolse activiteiten, dans en drama, schoolfeesten en nog veel meer.

Als je wilt weten hoe onze leerlingen en ouders over onze school denken is het goed om scholenopdekaart te openen. Dit geeft een goed beeld van onze school, maar het is natuurlijk veel leuker om onze school in het echt te zien.

Graag zien we je terug op onze open dagen!

* Is Het Element de school voor jou? Vul het aanmeldingsformulier in en geef dit aan je meester of juf. Zij zullen zorgen dat je aanmelding op de juiste wijze bij ons terecht komt. Let op: doe dit voor 15 maart 2019.