logo

Aanmelden klas 1

Beste leerling van groep 8,

Wat leuk dat je onze school wat beter witl leren kennen. Je laatste jaar op de basisschool is al een aantal maanden bezig! Geniet je nog van je vertrouwde omgeving met je eigen meester of juf? Of heb je veel zin om naar de middelbare school te gaan? Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je straks helemaal thuis voelt op jouw nieuwe school. Hieronder staan een aantal handige links die je kunt gebruiken.

Het Element biedt komend schooljaar de volgende afdelingen aan. Het eerste schooljaar zal gericht zijn op oriënteren. Je maakt kennis met de verschillende profielen en je kunt eventueel kiezen voor extra sport, expressie, techniek, horeca bakkerij en recreatie, economie en ondernemen of zorg en welzijn. Na deze 40 weken kies je voor een route binnen de verschillende profielen van het VMBO. Op het Element hebben we de volgende profielen:

– Zorg en Welzijn (welzijn, sport en beauty)

– Bouw, Wonen en Interieur (Techniek)

– Produceren, Instaleren en Elektriciteit (Techniek)

– Mobiliteit en Transport (Techniek)

– Economie en Ondernemen

– Horeca, Bakkerij en Recreatie

Naast deze profielen geven wij natuurlijk ook gewoon Engels, Nederlands, Wiskunde, Mens en Maatschappij, Beeldende Vorming en nog veel meer vakken. Het Element is de school waar je in samenwerking met het MBO wordt opgeleid tot de Vakman of Vakvrouw in jouw richting!

Daarnaast wordt ook veel tijd vrijgemaakt voor leuke dingen, zoals: buitenschoolse activiteiten, dans en drama, schoolfeesten en nog veel meer.

Als je wilt weten hoe onze leerlingen en ouders over onze school denken is het goed om scholenopdekaart te openen. Dit geeft een goed beeld van onze school, maar het is natuurlijk veel leuker om onze school in het echt te zien.

Graag zien we je terug op onze open dagen!

* Is Het Element de school voor jou? Vul het inschrijfformulier in en geef deze aan je meester of juf. Zij zullen zorgen dat je aanmelding op de juiste wijze bij ons terecht komt. Let op: doe dit vóór 15 maart 2019!

Download het aanmeldingsformulier

 

Extra informatie;
Voor aanmelding bij Het Element kunt u contact opnemen met de vestiging;

Wie kan mij meer vertellen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@hetelement.eu  

Lees ook:

Aanmelden brugklas 2019-2020
Procedure loting bij aanmelding