logo

Video Nieuwbouw

Lees meer

Het Element locatie Kaliumweg

Op de locatie Kaliumweg worden vanaf schooljaar 2020-2021 geen lessen meer gegeven. Het gebouw is in 2020 gesloopt en in 2023 hopen we daar een splinternieuwe, moderne school te kunnen openen.

Tot de nieuwbouw gereed is krijgen de leerlingen van het Element les in ons gebouw aan de Hooglandseweg-Noord.

Daarnaast maken we ook gebruik van een tijdelijke locatie aan de Euroweg.

Voor nieuws en informatie over Het Element kunt u terecht op de website:

Nieuws van Het Element

Timelapse sloop oude gebouw

Er staat continue een camera op ons terrein gericht die maakt superleuke time-lapse filmpjes. Hier is de eerste met de sloop van ons oude gebouw, een langere versie kun je op ons Youtube-kanaal vinden.

Lees verder

Bouwbord

Half juli is het bouwbord geplaatst. Het bord is zo geplaatst dat het zichtbaar is vanaf de Nijverheidsweg-Noord, waar het meeste verkeer langskomt.  Wat ons betreft kan de bouw van het nieuwe Element nu beginnen!

Lees verder

Overdracht bouwgrond naar aannemer Rotsbouw

31 mei 2021 heeft de overdracht van de bouwgrond van de sloopaannemer naar de school en van de school weer naar de bouwaannemer Rotsbouw plaatsgevonden. Plaats van handeling was de voormalige ingang van Het Element aan de Kaliumweg. Het zonnetje scheen en dat zorgde voor een goede sfeer. Namens Het Element waren Joost Kentson, Koen […]

Lees verder

Video Nieuwbouw

Architect bureau “de Zwarte Hond” heeft een animatievideo gemaakt met een impressie van het nieuwe gebouw dat aan de Kaliumweg zal verrijzen. Medio 2023 zullen alle afdelingen van Het Element een plekje krijgen in dit mooie, moderne gebouw.

Lees verder