logo

De vijf pijlers van Het Element

Lees meer

Het Element locatie Hooglandseweg-Noord.

Ieder kind heeft een talent.
Op Het Element helpen we je om jouw talent te ontdekken en het in je eigen tempo verder te ontwikkelen.
In vier jaar tijd leiden we je op tot vakman/vakvrouw.

Dat begint in klas 1; hierin ga je op zoek naar het profiel dat het beste bij je past.
In klas 2 maak jij je profielkeuze en al in klas 3 doe je praktijkexamen.
Zo kun je naast de theoretische vakken op Het Element al stage lopen in de beroepspraktijk en lessen volgen aan het MBO.

Het Element lijkt een hele grote school, maar voelt toch heel veilig en vertrouwd.
Dat vinden we belangrijk, want als jij je fijn voelt, kun je jouw talent goed ontwikkelen.
Op Het Element krijg je dan ook niet alleen goed onderwijs, maar ook goede begeleiding.

Nieuws van Het Element – Hooglandseweg-Noord

Coming Out Dag

Dat we elkaar respecteren is één van de vijf pijlers van Het Element. Dat betekent ook dat iedereen welkom is op onze school, ongeacht afkomst, huidskleur, religie of seksuele voorkeur.

Lees verder

Water: gezonde energie voor later

Vanaf dit schooljaar is Het Element een energiedrank-vrije school geworden. Energiedrank in grote hoeveelheden is niet goed voor de gezondheid en kan op de lange termijn schade aan het lichaam veroorzaken. Het Element wil onze leerlingen daar bewust van maken.

Lees verder

Lekker eten in Schoolrestaurant De Proeftuin

Vanaf 22 september opent het Restaurant De Proeftuin haar deuren weer. Dit jaar op de woensdagavond in plaats van de donderdagavond. Vanaf 17.15 uur ben je welkom en kun je bij ons genieten van een heerlijk 3-gangenmenu voor €12,50 p.p. exclusief drankjes.

Lees verder

Diplomauitreiking

Dit jaar ontvingen de geslaagde leerlingen hun diploma op een wel heel bijzondere plek: het Openluchttheater in Birkhoven, naast het Amersfoortse Bosbad. Door het mooie weer, de gezellige sfeer met een muziekband, ijskar en patatkraam, en niet te vergeten de familie en vrienden van de geslaagden werd het een super leuk feestje.

Lees verder

Zij-instroom komt weer los…

Rond deze tijd van het jaar gaat op allerlei scholen het proces spelen rondom cijfers, rapporten, tekortpunten enz. Het Element heeft een duidelijk procedure rondom de zij-instroom. Deze is ook te vinden op onze website bij: Index-aanmelden leerjaar 2 en 3. Alle leerlingen mogen zich welkom voelen bij ons op school.

Lees verder