logo

nieuws van het element

Zij-instroom komt weer los…

woensdag 7 april 2021 Het Element

Rond deze tijd van het jaar gaat op allerlei scholen het proces spelen rondom cijfers, rapporten, tekortpunten enz. Het Element heeft een duidelijk procedure rondom de zij-instroom. Deze is ook te vinden op onze website bij: Index-aanmelden leerjaar 2 en 3.
Alle leerlingen mogen zich welkom voelen bij ons op school. Helaas kunnen we niet altijd een plekje garanderen binnen het profiel naar keuze. Voor alle leerlingen van andere scholen die interesse hebben in onze school, is het daarom extra belangrijk om goed geïnformeerd te raken over welke profielen wij aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld door de filmpjes per profiel op onze website te bekijken. Ook een dagje meelopen is een optie! We wensen alle leerlingen, ook van andere scholen, alvast een goed uiteinde van het schooljaar.

Update zij-instroom 15 juni

Op dit moment staat de zij-instroom on hold. De klassen zijn gemaakt en we hebben door de overweldigende aanmeldingen geen plek meer in klassen. Zowel voor leerjaar 2 als leerjaar 3 zijn de klassen ‘vol’. In het belang van goed onderwijs en dus de leerlingen passen er geen kinderen meer bij. Huidige groepsgrootte is 21 leerlingen in leerjaar 2 en 22 leerlingen in leerjaar 3.

Echt meelopen tijdens de lesmiddagen

Wil je niet alleen vragen stellen maar ook gewoon eens een dagje meelopen op onze school? Volg dan een lesmiddag in februari of maart. Tijdens deze lesmiddagen volg je met andere groep 8 leerlingen korte theorielessen en ga je aan de slag met opdrachten in de praktijk.

Lees verder