logo

nieuws van het element

Zij-instroom komt weer los…

maandag 21 maart 2022 Het Element

Rond deze tijd van het jaar gaat op allerlei scholen het proces spelen rondom cijfers, rapporten, tekortpunten enz. Het Element heeft een duidelijk procedure rondom de zij-instroom. Deze is ook te vinden op onze website bij: Index-aanmelden leerjaar 2 en 3.
Alle leerlingen mogen zich welkom voelen bij ons op school. Helaas kunnen we niet altijd een plekje garanderen binnen het profiel naar keuze. Voor alle leerlingen van andere scholen die interesse hebben in onze school, is het daarom extra belangrijk om goed geïnformeerd te raken over welke profielen wij aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld door de filmpjes per profiel op onze website te bekijken. Ook een dagje meelopen is een optie! We wensen alle leerlingen, ook van andere scholen, alvast een goed uiteinde van het schooljaar.

 

Update zij-instroom 

23 maart 2022
leerjaar 2:

Voor leerjaar 2 geldt momenteel dat er in alle zeven profielen nog plekken zijn. Afhankelijk van de aanmeldingen in de periode tot 15 mei kan dit veranderen. 

leerjaar 3:

Voor schooljaar 2022-2023 is er op Het Element plek voor leerlingen in het profiel Dienstverlening en Producten (op de Euroweg) en bij de drie profielen van techniek.
Bij de andere profielen is er helaas geen plek. De klassen zitten met een gemiddelde van boven de 20 leerlingen per klas al vol.

Diplomerings feest

Donderdag 30 juni werden aan de geslaagden van Het Element hun welverdiende diploma’s uitgereikt. Hier een impressie van het geslaagde feest.

Lees verder

Huiswerkklas

Dit schooljaar heeft Het Element leerlingen de mogelijkheid geboden om extra hulp te krijgen bij het maken van huiswerk, eventuele leerachterstanden in te halen of zich beter voor te bereiden op toetsmomenten.

Lees verder