logo

nieuws van het element

Voortgang nieuwbouw

maandag 28 november 2022 Geen categorie

Het onderwijsteam van de technische profielen bracht onlangs een bezoek op de nieuwbouwlocatie aan de Kaliumweg. Er is vooral gekeken waar en hoe in de diverse onderwijsruimten alle machines neergezet kunnen worden: de autohefbruggen, de draaibanken, de plasmasnijder en de machines voor de machinale houtbewerking. Overal moeten de aansluitingen natuurlijk op de goede plek komen. Het was voor het team goed om de ruimten te zien waarin ze na de meivakantie met onze leerlingen aan het werk gaan. De komende maanden zullen ook de onderwijsteams van de andere profielen de nieuwbouwlocatie bezoeken.

Op de bouw wordt hard gewerkt: veel binnenwanden zijn geplaatst en het gevelmetselwerk vordert goed. Het eerste gemetselde kunstwerk in de gevel is klaar en wordt ’s avonds uitgelicht: het is het symbool van ons Zorg & Welzijn profiel. De symbolen voor onze andere profielen worden ook als kunstwerk in de gevel gemetseld.

Zij-instroom komt weer los…

Rond deze tijd van het jaar gaat op allerlei scholen het proces spelen rondom cijfers, rapporten, tekortpunten enz. Het Element heeft een duidelijk procedure rondom de zij-instroom.

Lees verder