logo

nieuws van het element

Nieuws uit de bibliotheek

maandag 28 november 2022 Geen categorie

Goed nieuws vanuit onze schoolbibliotheek op de Hooglandseweg: Met ingang van 1 november jl. is de bibliotheek geopend op maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend van 9.00 uur tot 13.00 uur. Op maandag- en vrijdagochtend is Ineke Ankone aanwezig en op dinsdagochtend Yvonne Steenwijk. Wij hopen veel leerlingen te mogen ontvangen om een boek/dvd te halen, in te leveren of te verlengen.

Er is een ruim aanbod van leuke boeken voor zowel de onderbouw als de bovenbouw en we hebben zowel boeken voor de geoefende lezer als voor de leerlingen die wat meer moeite hiermee hebben. Naast fictie is er een aanbod non-fictie over verschillende onderwerpen en ook stripboeken behoren tot het assortiment. De collectie wordt regelmatig aangevuld.

Graag nodigen we ook docenten uit om een kijkje te komen nemen in onze bibliotheek en misschien zelfs een boek te halen om in de klas te lezen. Goed voorbeeld doet immers goed volgen!

 

Zij-instroom komt weer los…

Rond deze tijd van het jaar gaat op allerlei scholen het proces spelen rondom cijfers, rapporten, tekortpunten enz. Het Element heeft een duidelijk procedure rondom de zij-instroom.

Lees verder