logo

nieuws van het element

hoogste punt nieuwbouw

maandag 30 mei 2022 Het Element, Kaliumweg

Het hoogste punt van de nieuwbouw is bereikt!
Reden voor een feestje om even bij dit heuglijke moment stil te staan. Dinsdag 25 mei 2022 stond er dan ook een snackbar met lekkere (on)gezonde snacks en een drankje klaar op de bouwplaats.

Eerst heeft de directeur van Het Element, Koen Janssen, iedereen die aan de bouw heeft meegewerkt (en nog steeds werkt) bedankt. Een mooie nieuwe school moet een inspirerende omgeving zijn waar toekomstige vakmensen worden opgeleid. Volgend jaar 8 mei hoopt hij hier weer te staan maar dan om het gloednieuwe gebouw te openen.

Daarna werden de vlaggen van Het Element en aannemer Rots Bouw, “gehesen”. Vakkundig plantte Joey  de vlag namens Het Element, en Dion deed dat voor Rots Bouw.

Cursus omgaan met pubers

In de puberteit verandert er veel. Zowel voor kinderen als voor ouders/verzorgers. Voor ouders/verzorgers kan het soms lastig zijn om met de veranderingen in deze leeftijd om te gaan. Soms geeft dit spanningen in huis. De cursus is bedoeld om u als ouder/verzorger een steuntje in de rug te bieden.

Lees verder

Sporten op Het Element

Op Het Element kunnen leerlingen naast de reguliere gymlessen extra sporten in de pauze (onder begeleiding van een Sportivator) en er is ook na-schoolse sport.

Lees verder