logo

nieuws van het element

Sportdag klas 1 en 2

maandag 14 september 2020 Het Element, sport

Alle leerlingen van klas 1 en 2 begonnen dit schooljaar met een sportief programma. Ze konden daarbij kennismaken met de nieuwe klas en de mentor(en). Wat een leuke dagen waren dit!

De leerlingen gingen op pad met hun eigen klas. In de twee gymzalen kregen ze een clinic Teakwondo en Burnergames. De laatste zijn fanatieke spelletjes met de hele klas.
Helaas, door de regen ging het spel ‘Allesbal’ voor leerjaar 2 buiten op het schoolplein niet door. In plaats daarvan zijn we met de paraplu’s boven ons hoofd naar APWC gewandeld. Hier krijgen alle leerlingen buiten les tijdens gym. Leerjaar 1 kon op het pannaveldje op vrijdag wel alles met een bal doen in de buitenlucht. In de aula was er nog het grote estafette kopieerspel. Hier werd hun snelheid, teamwork en geheugen getest.

Gezonde Snack
Onze collega’s van de HBR hadden in de keuken een lopend buffet voorbereid. Waarbij de leerlingen zelf een heerlijke en gezonde wrap konden maken. En met een smoothie van yoghurt, aardbeien en sinaasappelsap, konden ze hun dorst weer lessen.

Coming Out Dag

Dat we elkaar respecteren is één van de vijf pijlers van Het Element. Dat betekent ook dat iedereen welkom is op onze school, ongeacht afkomst, huidskleur, religie of seksuele voorkeur.

Lees verder