logo

Aanmelden klas 2, 3, 4

Aanmeldingen voor leerlingen die verhuizen of om een andere reden bij ons op school willen komen, krijgen een afspraak voor een rondleiding. Hiervoor kunt u bellen naar het schooltelefoonnummer (033 – 472 82 03) en vragen naar Jasper de Wijs.

Na een rondleiding of kennismakingsgesprek zal een intakegesprek volgen waarbij ook de orthopedagoog aanwezig is.

In dit gesprek bespreken we de keuze voor het profiel en de ruimte in de klassen. Ook zal de eventuele ondersteuning die een leerling nodig heeft ter sprake komen en de reden van overstap naar onze school.

Elk jaar krijgt Het Element een grote hoeveelheid vragen en aanmeldingsformulieren van leerlingen van andere scholen. De datum waarop in Amersfoort is vastgesteld dat deze aanmeldingen bij Het Element binnen moeten zijn, is 15 mei.

De volledige procedure voor aanmelden van zij-instromers kunt u hier lezen: Procedure zij-instroom

Update zij-instroom

23 maart 2022 

 

leerjaar 2:

Voor leerjaar 2 geldt momenteel dat er in alle zeven profielen nog plekken zijn. Afhankelijk van de aanmeldingen in de periode tot 15 mei kan dit veranderen.

leerjaar 3:

Voor schooljaar 2022-2023 is er op Het Element plek voor leerlingen in het profiel Dienstverlening en Producten (op de Euroweg) en bij de drie profielen van techniek.

Bij de andere profielen is er helaas geen plek. De klassen zitten met een gemiddelde van boven de 20 leerlingen per klas al vol.

Neem voor meer informatie contact op met:
info@hetelement.eu