logo

Aanmelden klas 2, 3, 4

Aanmeldingen voor leerlingen die verhuizen of om een andere reden bij ons op school willen komen, krijgen een afspraak voor een rondleiding. Hiervoor kunt u bellen naar het schoolnummer (033-4728203) en vragen naar dhr. J. de Wijs.

Na een rondleiding of kennismakingsgesprek zal een intakegesprek volgen waarbij ook de orthopedagoog aanwezig is.

In dit gesprek bespreken we de keuze voor het profiel en de ruimte in de klassen. Ook zal de eventuele ondersteuning die een leerling nodig heeft ter sprake komen en de reden van overstap naar onze school.

Elk jaar krijgt Het Element een grote hoeveelheid vragen en aanmeldingsformulieren van leerlingen van andere scholen. De datum waarop in Amersfoort is vastgesteld dat deze aanmeldingen bij Het Element binnen moeten zijn, is 15 mei.

De volledige procedure voor aanmelden van zij-instromers kunt u hier lezen: Procedure zij-instroom

Update zij-instroom 15 juni

Op dit moment staat de zij-instroom on hold. De klassen zijn gemaakt en we hebben door de overweldigende aanmeldingen geen plek meer in klassen. Zowel voor leerjaar 2 als leerjaar 3 zijn de klassen ‘vol’. In het belang van goed onderwijs en dus de leerlingen passen er geen kinderen meer bij. Huidige groepsgrootte is 21 leerlingen in leerjaar 2 en 22 leerlingen in leerjaar 3.

Neem voor meer informatie contact op met:
info@hetelement.eu