logo

Aanmelden klas 2, 3, 4

Aanmeldingen voor leerlingen die verhuizen of om een andere reden bij ons op school willen komen, krijgen een afspraak voor een rondleiding. Hiervoor kunt u bellen naar het schoolnummer (033-4728203) en vragen naar dhr. J. de Wijs.

Na een rondleiding of kennismakingsgesprek zal een intakegesprek volgen waarbij ook de orthopedagoog aanwezig is.

In dit gesprek bespreken we de keuze voor het profiel en de ruimte in de klassen. Ook zal de eventuele ondersteuning die een leerling nodig heeft ter sprake komen en de reden van overstap naar onze school.

Elk jaar krijgt Het Element een grote hoeveelheid vragen en aanmeldingsformulieren van leerlingen van andere scholen. De datum waarop in Amersfoort is vastgesteld dat deze aanmeldingen bij Het Element binnen moeten zijn, is 15 mei.

De volledige procedure voor aanmelden van zij-instromers kunt u hier lezen: Procedure zij-instroom

Neem voor meer informatie contact op met:
info@hetelement.eu

Actuele stand van zaken (01-7-2020)

Op basis van onze gemiddelde klasgrootte (Max. 20 leerlingen) is er voor het schooljaar 2020-2021 geen plek meer in de klassen voor zij-instroom leerlingen.

Ondanks de deadline van 15 mei 2020 hebben wij onze uiterste best gedaan om ook geïnteresseerden na die datum verder te helpen. We wensen iedere leerling succes voor komend schooljaar!