logo

nieuws van het element

Sportdag 2021

donderdag 24 juni 2021 Het Element, Taalcentrum

De jaarlijkse sportdag van het Taalcentrum ging dit jaar ondanks Corona gelukkig door.
In plaats van de atletieksportdag op de atletiekbaan werd het een sportdag op het grasveld van de kaliumweg.
De onderdelen die de leerlingen gingen doen hadden vooral met teamwork te maken. Bij het letterpakkenspel was het de bedoeling om zoveel mogelijk woorden te vormen met de beschikbare letters.
Er was ook een megabal van 2m hoog daarop zat 1 leerling en alle andere leerlingen rolden de bal vooruit. Voorzichtig als team samenwerken zodat de leerling op de bal er niet af zou vallen. Andere onderdelen waren : Fortex werpen, frisbee, mega Jenga, estafette, skippyrace en er was een grote opblaasbare hindernisbaan.
Bij de hindernisbaan ging het om de snelste tijd, dit was een individuele activiteit.
Bij alle onderdelen konden de leerlingen punten verdienen. Aan het einde van de ochtend en de middag werden de medailles verdeeld. Op de foto’s kun je zien wie er hebben gewonnen.
Deze dag was het superheet ongeveer 34 graden. De leerlingen hebben het ondanks deze hitte heel goed volgehouden. Er was gelukkig veel drinken geregeld door meneer Bert.
Op de sportdag waren er weer oud-leerlingen als begeleider of scheidsrechter en onze stagiares Tabiet Issa en Mohammed Oni. Ze hebben dit geweldig gedaan.
Bijzonder was het dat Parsa mee kwam helpen, hij zat 8 jaar geleden op onze school. Via de oproep op Facebook had hij zich aangemeld.
We kunnen terugkijken op een geslaagde sportdag en bedanken alle collega’s voor hun bijdrage.
Sportieve groeten Aswin en Erik

Stage Klas 8

Klas K is begonnen met de stage bij Acht+ 
Acht+ is een tweedehandswinkel met een inleverpunt. De leerlingen vonden het de eerste keer wel spannend.

Lees verder