logo

nieuws van het element

Mooi Resultaat Nacht van de Vluchteling

dinsdag 20 juni 2023 Taalcentrum

Wat was het een mooie Nacht van de Vluchteling en wat zijn we dankbaar dat we zo’n prachtig resultaat hebben kunnen neerzetten. We kregen veel aandacht van de organisatie en pers want met ons bijzondere team ‘Multiculti-liefde’ hebben we ruim 4200 euro opgehaald voor dit belangrijke en helaas voor velen ook herkenbare doel!

Het verliep allemaal naar verwachting. De stemming zat er goed in de eerste paar uur maar daarna werd het voor sommigen lastiger. Er moesten wat brandjes geblust worden, maar gelukkig waren het kleine brandjes en geen grote bosbranden 😉. Een paar flinke blaren en dikke enkels hielden ons niet tegen. We zijn allemaal tegelijkertijd over de finish gerend. Ja, echt, gerend!

We zijn op de radio geweest en drie keer voor de camera geïnterviewd.

Iedereen heel erg bedankt  voor het meeleven en natuurlijk ook voor het doneren. Speciale dank voor Jan, Anja, Saskia en Jet die ons deze avond hebben aangemoedigd en ons hebben voorzien van drinken en eten.

TEAM MULTICULTI-LIEFDE
Mila, Rayane, Nelsyn, Regina, Mohammed, Abdullah, Muaadh, Yasin, Aya, Aaravee, Suha, Tresor, Peter, Selemawit, Sham, Inge, Roy en Jetske