logo

nieuws van het element

Grote opkomst zaalvoetbaltoernooi op het Taalcentrum!

dinsdag 7 maart 2023 Taalcentrum

 

Het is alweer voorbij… Het populaire zaalvoetbaltoernooi dat 23 en 24 februari op het Taalcentrum werd gehouden! Met ruim 130 deelnemers werd er fel gestreden om de gouden plakken. 
‘’Meneer, wie denk je dat er gaat winnen?’’ of ‘’Meester, geeft u de gouden medailles alvast maar aan ons. Wij gaan toch winnen’’ waren zomaar wat ‘zinnen’ die in de dagen voorafgaand van het toernooi ter sprake werden gebracht. Ook dit keer waren er de nodige Messi’s en Ronaldo’s aan het spelen en werd er vanaf de tribune flink aangemoedigd. Het algemene niveau was natuurlijk minstens zo hoog als dat van de twee bekende voetballers. Dit resulteerde dan ook in mooie én spannende wedstrijden. 
Zoals gebruikelijk in de voetbalwedstrijden werd een verliezende pot niet alleen gezocht bij het eigen team, maar werd er ook met een schuin oogje gekeken naar de scheidsrechters, echter dit mocht het plezier niet drukken.
Onder aan de streep hebben we met de leerlingen, in de weken voorafgaand aan het toernooi, mooie voorbereidingsweken gehad en op de dagen zelf een fijn toernooi!