logo

nieuws van het element

Zij-instroom komt weer los…

vrijdag 12 mei 2023 Het Element

Rond deze tijd van het jaar gaat op allerlei scholen het proces spelen rondom cijfers, rapporten, tekortpunten enz. Het Element heeft een duidelijk procedure rondom de zij-instroom. Deze is ook te vinden op onze website bij: Aanmelden leerjaar 2, 3 en 4.
Alle leerlingen mogen zich welkom voelen bij ons op school. Helaas kunnen we niet altijd een plekje garanderen binnen het profiel naar keuze. Voor alle leerlingen van andere scholen die interesse hebben in onze school, is het daarom extra belangrijk om goed geïnformeerd te raken over welke profielen wij aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld door de filmpjes per profiel op onze website te bekijken. Ook een dagje meelopen is een optie! We wensen alle leerlingen, ook van andere scholen, alvast een goed uiteinde van het schooljaar.

Update zij-instroom 

12 mei 2023

Voor het schooljaar2023-2024 hebben we plek in de volgende profielen:

leerjaar 2:

Techniek: 10 plekken
Zorg en welzijn: 10 plekken
Economie en ondernemen: 10 plekken
Verder geen plek!

leerjaar 3:

Techniek: 6 plekken
Horeca, bakkerij en recreatie: nu vol
Zorg en welzijn: geen plek, alleen voor het Taalcentrum nog
Economie en ondernemen: vol
Verder geen plek meer.

De klassengrootte waar we naar streven is gemiddeld 21 per klas per leerjaar, basis en kader beroepsgerichte leerweg gemengd in de klassen. 

Keyfobs voor leerjaar 1

In leerjaar 1 gaan de mobieltjes de hele dag, tijdens de lessen en de pauze, in het kluisje van de leerling. Met de Keyfob, die de leerlingen reeds ontvangen hebben of zo snel mogelijk na de vakantie zullen krijgen, kunnen zij hun kluisje openen.

Lees verder

Lekker Eten in ons Schoolrestaurant

Onze restaurantavonden zijn op onze mooie nieuwe locatie terug op de donderdagavond. Kom genieten van het heerlijke 3-gangen menu dat onze leerlingen voor u klaar maken. Wij hopen u weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Lees verder