logo

nieuws van het element

Zij-instroom komt weer los…

woensdag 15 mei 2024 Het Element

Rond deze tijd van het jaar gaat op allerlei scholen het proces spelen rondom cijfers, rapporten, tekortpunten enz. Het Element heeft een duidelijk procedure rondom de zij-instroom. Deze is ook te vinden op onze website bij: Aanmelden leerjaar 2, 3 en 4.
Alle leerlingen mogen zich welkom voelen bij ons op school. Helaas kunnen we niet altijd een plekje garanderen binnen het profiel naar keuze. Voor alle leerlingen van andere scholen die interesse hebben in onze school, is het daarom extra belangrijk om goed geïnformeerd te raken over welke profielen wij aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld door de filmpjes per profiel op onze website te bekijken. Ook een dagje meelopen is een optie!
We wensen alle leerlingen, ook van andere scholen, alvast een goed uiteinde van het schooljaar.

Update zij-instroom 

31 mei 2024

Voor het schooljaar 2024-2025 hebben we nog plaats in de volgende profielen:

leerjaar 2:

Horeca, Bakkerij en Recreatie: 2 plekken
Verder geen plek!

leerjaar 3:

Horeca, Bakkerij en Recreatie: 4 plekken 

Zij-instroom aanmeldingen voor de overige profielen en leerjaren worden op de wachtlijst geplaatst.

De klassengrootte waar we naar streven is gemiddeld 21 leerlingen per klas per leerjaar, basis en kader beroepsgerichte leerweg gemengd in de klassen. 

zoekwoord: zijinstroom

Finales Olympic Moves

Op 7 juni jl. gingen we met vier teams op pad naar de finales van de grootste landelijke schoolsport- competitie van Nederland: the Olympic Moves.

Lees verder

inleveren boeken

Zoals elk jaar dienen aan het eind van het schooljaar de bij Iddink gehuurde boeken weer ingeleverd te worden. Door de ontwikkelingen in de boekenmarkt gaat Iddink met een herzien inleverproces werken, waarbij de leerling zelf de verpakte boeken tijdens een bepaalde periode inlevert. […]

Lees verder