logo

nieuws van het element

Zaalvoetbaltoernooi

vrijdag 31 januari 2020 Het Element, Taalcentrum

Vrijdag 31 januari is het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi op het Taalcentrum gehouden.

Dit jaar resulteerde het in zo veel aanmeldingen dat het toernooi in twee gymzalen gespeeld moest worden. Maar liefst 76% van de leerlingen had zich opgegeven om mee te strijden voor die fel begeerde, gouden medaille.
Dit jaar begonnen de leerlingen al in oktober te vragen wanneer het voetbaltoernooi zou plaatsvinden. Er werd in de lessen extra voetbaltraining gegeven en de leerlingen kregen steeds meer zin in het toernooi! Zowel jongens als meisjes deden fanatiek mee.
Er zijn die dag erg spannende en ook zeker sportieve wedstrijden gespeeld. De teams, ingedeeld op lengte, geslacht en leeftijd, waren aan elkaar gewaagd. Uitslagen waren moeilijk te voorspellen. Er waren dan ook verrassende winnaars! Hieronder zie je de winnaars in de diverse categorieën.
Gefeliciteerd allemaal!

Elena wint de NT2 Schrijfprijs in de B1/B2-categorie

Stichting Les organiseerde dit schooljaar de Schrijfprijs NT2, een schrijfwedstrijd voor NT2-leerders in België en Nederland. Leerlingen konden een gedicht schrijven over het onderwerp: Wat nog komen gaat … Elena heeft een prachtig gedicht geschreven over een eindeloos langdurende treinreis.De jury was erg onder de indruk van haar “sterk beeldende regels die niet gelijk al […]

Lees verder

2 juni weer naar school

Dinsdag 2 juni gaat iedereen weer naar school. Alle leerlingen moeten iedere dag naar school. (Op klas I na). Van je mentor heb je gehoord of jij in de ochtend of middag naar school moet komen. Er mogen niet meer dan 8 mensen in een lokaal. Daarom is de klas in tweeën verdeeld. Als je […]

Lees verder