logo

nieuws van het element

Zaalvoetbaltoernooi Taalcentrum 1

dinsdag 5 februari 2019 Het Element, Taalcentrum 1

“Meester, meester! Wanneer gaan we beginnen met het oefenen voor het voetbaltoernooi?”
Dit is zomaar één van de vele vragen die zowel voor als na de kerstvakantie over het zaalvoetbaltoernooi werden gesteld.
Vanaf de kerstvakantie tot aan het toernooi is er aandacht besteed aan het passen, het dribbelen, het aannemen enz. En dan eindelijk is het zover: 25 januari. Dé dag van hét zaalvoetbaltoernooi in ‘De Kuip’.
De deelneemster en deelnemers stonden al vroeg klaar om te beginnen. De laatste wijzigingen en tactieken werden nog besproken en het toernooi kon van start. De voetballers werden aangemoedigd door “de supporters”, er werd sportief gespeeld, er werd om de winst gestreden, soms werd er een gele kaart uitgereikt (lees: 1 minuut time-out) en vragen als “Meester, als Ajax nu verliest, kunnen wij dan nog in de finale komen?” werden zeer regelmatig gesteld.
Kortom, er werd enorm naar het zaalvoetbaltoernooi toegeleefd en op de dag zelf was het, door de spannende wedstrijden, een waar feest!

Sportieve groet Erik van der Moolen en Aswin Braal

Basketbaltoernooi

17 april 2019Het jaarlijkse basketbaltoernooi van het Taalcentrum heeft weer plaatsgevonden in de gymzaal van de Magnesiumweg. De afgelopen periode hebben we in de sportlessen veel getraind op alle skills die je nodig hebt bij basketbal : dribbelen , passen, schieten, de regels en de puntentelling. Doordat de leerlingen goed hebben geoefend in de lessen […]

Lees verder

Sollicitatie training

21 maart 2019 LOB-dag op Taalcentrum 1. De afgelopen weken zijn leerlingen druk bezig geweest met het maken van een CV en een motivatiebrief. Vandaag waren via Jink echte werkgevers als trainer op school om een sollicitatie gesprek te voeren naar aanleiding van die brieven. Leerlingen kregen goede feedback en handige tips aangereikt. Complimenten voor […]

Lees verder