logo

nieuws van het element

Zaalvoetbaltoernooi Taalcentrum 1

dinsdag 5 februari 2019 Het Element, Taalcentrum 1

“Meester, meester! Wanneer gaan we beginnen met het oefenen voor het voetbaltoernooi?”
Dit is zomaar één van de vele vragen die zowel voor als na de kerstvakantie over het zaalvoetbaltoernooi werden gesteld.
Vanaf de kerstvakantie tot aan het toernooi is er aandacht besteed aan het passen, het dribbelen, het aannemen enz. En dan eindelijk is het zover: 25 januari. Dé dag van hét zaalvoetbaltoernooi in ‘De Kuip’.
De deelneemster en deelnemers stonden al vroeg klaar om te beginnen. De laatste wijzigingen en tactieken werden nog besproken en het toernooi kon van start. De voetballers werden aangemoedigd door “de supporters”, er werd sportief gespeeld, er werd om de winst gestreden, soms werd er een gele kaart uitgereikt (lees: 1 minuut time-out) en vragen als “Meester, als Ajax nu verliest, kunnen wij dan nog in de finale komen?” werden zeer regelmatig gesteld.
Kortom, er werd enorm naar het zaalvoetbaltoernooi toegeleefd en op de dag zelf was het, door de spannende wedstrijden, een waar feest!

Sportieve groet Erik van der Moolen en Aswin Braal

Schoolvoetbal 2019

Woensdag 27 mei 2019De jongens van het Taalcentrum hebben meegedaan met het Schoolvoetbal toernooi voor middelbare scholen in Amersfoort op de velden van VVZA.Ze hebben heel goed gespeeld .In de kwartfinale werd er verloren in de laatste seconden. Dat was pech . Als er penalties waren genomen had keeper Abou ( Onana) ons zeker naar […]

Lees verder

Voorleeswedstrijd 2019

Finale voorleeswedstrijd Taalcentrum 1 Donderdag 16 mei mocht ik deel uit maken van de jury van de finale van de voorleeswedstrijd. In tien groepen is de weken daarvoor aandacht besteedt aan voorlezen en is er een wedstrijd gehouden in de klassen. Wie is de beste voorlezer van de klas? De tien winnaars zaten met hun […]

Lees verder