logo

nieuws van het element

Zaalvoetbaltoernooi Taalcentrum 1

dinsdag 5 februari 2019 Het Element, Taalcentrum 1

“Meester, meester! Wanneer gaan we beginnen met het oefenen voor het voetbaltoernooi?”
Dit is zomaar één van de vele vragen die zowel voor als na de kerstvakantie over het zaalvoetbaltoernooi werden gesteld.
Vanaf de kerstvakantie tot aan het toernooi is er aandacht besteed aan het passen, het dribbelen, het aannemen enz. En dan eindelijk is het zover: 25 januari. Dé dag van hét zaalvoetbaltoernooi in ‘De Kuip’.
De deelneemster en deelnemers stonden al vroeg klaar om te beginnen. De laatste wijzigingen en tactieken werden nog besproken en het toernooi kon van start. De voetballers werden aangemoedigd door “de supporters”, er werd sportief gespeeld, er werd om de winst gestreden, soms werd er een gele kaart uitgereikt (lees: 1 minuut time-out) en vragen als “Meester, als Ajax nu verliest, kunnen wij dan nog in de finale komen?” werden zeer regelmatig gesteld.
Kortom, er werd enorm naar het zaalvoetbaltoernooi toegeleefd en op de dag zelf was het, door de spannende wedstrijden, een waar feest!

Sportieve groet Erik van der Moolen en Aswin Braal

Nieuwe afdelingsleider

Even voorstellen: Thalita van Basten Vrijdag 1 november  2019 ben ik begonnen aan mijn inwerkperiode op het Taalcentrum in Amersfoort als nieuwe afdelingsleider. Vanaf 1 januari zal ik de meeste taken van de huidige afdelingsleider Jan Sukkel overnemen. Hij heeft ervoor gekozen om de laatste jaren weer voor de klas te gaan staan en andere […]

Lees verder