logo

nieuws van het element

Tafeltennistoernooi Vmbo – Kaliumweg

dinsdag 11 februari 2020 Het Element, Taalcentrum

Op dinsdag 11 februari werd er een tafeltennistoernooi gehouden op het vmbo, locatie Kaliumweg. Voor de eerste keer konden er dit jaar ook leerlingen van het Taalcentrum aan dit toernooi meedoen. Dit resulteerde in 16 gemotiveerde leerlingen die op die dag naar de Kaliumweg gingen en meestreden voor de felbegeerde bekers.
Elk uur was het spannend hoe de leerlingen van het Taalcentrum terugkwamen; wat vonden ze ervan, hoe verliep het, hoe ging de communicatie, kwamen ze terug met een beker etc.
Op de dag zelf heb ik veel leerlingen gezien en gesproken. Allemaal kwamen ze een ervaring rijker terug. Ik zag blije gezichten, hoorde mooie verhalen én wat ook zeker genoemd mag worden; er kwamen 9 leerlingen terug met een mooie beker!
Op naar de volgende verbinding met de leerlingen van het vmbo!
Met dank voor de bereidwilligheid van de sportdocenten van de Kaliumweg en betreffende collega’s van het Taalcentrum waardoor dit mogelijk gemaakt kon worden.
Met sportieve groet Erik & Aswin

Rappen op de beat

Een Meet & Greet met rapper Jermain Bridgewater (J.A.E.), dat wil iedereen natuurlijk wel, maar voor de leerlingen van klas L was het de realiteit. Zij waren de gelukkige winnaars van de actie van het Jeugdfonds Sport & Cultuur waaraan meneer Braal stiekem had meegedaan. Bedankt meneer Braal! J.A.E. begint de les met een korte […]

Lees verder

Schoolsluiting door Corona

11 juni 2021 Beste leerlingen en ouders, Donderdag 10 juni kregen we bericht van de GGD dat een leerling van onze school 3 dagen met corona op school is geweest. Deze leerling heeft met veel mensen contact gehad. Om een grote uitbraak te voorkomen, hebben we vrijdagochtend om half 9 besloten om de school te […]

Lees verder