logo

nieuws van het element

Tafeltennistoernooi 2020

dinsdag 3 november 2020 Het Element, Taalcentrum

Het jaarlijkse tafeltennistoernooi heeft weer plaatsgevonden op het Taalcentrum. Vrijdag voor de herfstvakantie hebben meer dan 100 leerlingen meegedaan aan dit leuke sporttoernooi.
Iedereen speelde eerst een aantal wedstrijdjes in de poule. Daarna werden alle leerlingen in een wedstrijdschema (afvalschema) geplaatst. Als je in dit schema verloor lag je uit het toernooi.
Je kon dan nog wel wedstrijdjes spelen tegen andere verliezers, of je hielp mee met tellen bij de wedstrijden van de jongens en meiden die nog voor de medailles speelden.
Er waren veel leuke en spannende wedstrijden. Alle leerlingen hebben heel goed meegedaan.
Op de foto’s kun je zien hoe het toernooi is verlopen en wie er prijzen hebben gewonnen.

Sportieve groet,
Erik en Aswin

Medaillewinnaars Jongens (klein)
Medaillewinnaars Meisjes (klein)
Medaillewinnaars Jongens (groot)
Medaillewinnaars Meisjes (groot)
Alles “Corona-proof”
Actie 01
Actie 02
Fotograaf Erik die alle foto’s heeft gemaakt.
Heel belangrijk: puntentelling
Actie 05

Rappen op de beat

Een Meet & Greet met rapper Jermain Bridgewater (J.A.E.), dat wil iedereen natuurlijk wel, maar voor de leerlingen van klas L was het de realiteit. Zij waren de gelukkige winnaars van de actie van het Jeugdfonds Sport & Cultuur waaraan meneer Braal stiekem had meegedaan. Bedankt meneer Braal! J.A.E. begint de les met een korte […]

Lees verder

Schoolsluiting door Corona

11 juni 2021 Beste leerlingen en ouders, Donderdag 10 juni kregen we bericht van de GGD dat een leerling van onze school 3 dagen met corona op school is geweest. Deze leerling heeft met veel mensen contact gehad. Om een grote uitbraak te voorkomen, hebben we vrijdagochtend om half 9 besloten om de school te […]

Lees verder