logo

nieuws van het element

Muzieklessen

maandag 25 februari 2019 Het Element, Taalcentrum 1

De week voor de voorjaarsvakantie heeft een aantal leerlingen van Taalcentrum 1 muzieklessen gekregen van Donia Surowiec.
Professioneel dirigent Donia begeleidt een project op Taalcentrum 2, maar daar waren deze week geen muzieklessen en ze was zo aardig om de vrijgekomen tijd op TC1 te besteden.

Zo konden onze leerlingen op vrijwillige basis kennismaken met gitaar, viool en keyboard. Er werd flink geoefend en op vrijdag 22 februari lieten de 44 leerlingen het resultaat van al hun inspanningen horen met een uitvoering in de kantine van de school.

Klik op de foto voor meer foto’s in het fotoalbum

Voorleeswedstrijd 2019

Finale voorleeswedstrijd Taalcentrum 1 Donderdag 16 mei mocht ik deel uit maken van de jury van de finale van de voorleeswedstrijd. In tien groepen is de weken daarvoor aandacht besteedt aan voorlezen en is er een wedstrijd gehouden in de klassen. Wie is de beste voorlezer van de klas? De tien winnaars zaten met hun […]

Lees verder

Basketbaltoernooi

17 april 2019Het jaarlijkse basketbaltoernooi van het Taalcentrum heeft weer plaatsgevonden in de gymzaal van de Magnesiumweg. De afgelopen periode hebben we in de sportlessen veel getraind op alle skills die je nodig hebt bij basketbal : dribbelen , passen, schieten, de regels en de puntentelling. Doordat de leerlingen goed hebben geoefend in de lessen […]

Lees verder