logo

nieuws van het element

Muzieklessen

maandag 25 februari 2019 Het Element, Taalcentrum 1

De week voor de voorjaarsvakantie heeft een aantal leerlingen van Taalcentrum 1 muzieklessen gekregen van Donia Surowiec.
Professioneel dirigent Donia begeleidt een project op Taalcentrum 2, maar daar waren deze week geen muzieklessen en ze was zo aardig om de vrijgekomen tijd op TC1 te besteden.

Zo konden onze leerlingen op vrijwillige basis kennismaken met gitaar, viool en keyboard. Er werd flink geoefend en op vrijdag 22 februari lieten de 44 leerlingen het resultaat van al hun inspanningen horen met een uitvoering in de kantine van de school.

Klik op de foto voor meer foto’s in het fotoalbum

Inspiratie magazine

Gemeente Amersfoort heeft een digitaal magazine gelanceerd over jeugd en onderwijs. “Samen komen we verder! In Amersfoort zetten verschillende organisaties zich met veel passie in voor de jeugd en het onderwijs. Hoe zij dit doen, waar, maar vooral waarom laten zij zien in dit magazine. Laat je inspireren!” In dit magazine is een artikel gewijd […]

Lees verder

TC1 krijgt planten

Mevrouw Silvia van Schaik heeft een buurman die een bedrijf heeft dat presentaties verzorgt (Merlijn). Buurman Ivo had onlangs wat planten over na een opdracht en was zo sympathiek om die aan het Taalcentrum te schenken. 7 februari kwam hij ze brengen en ze werden dankbaar in ontvangst genomen.De planten hebben hun weg gevonden door […]

Lees verder