logo

nieuws van het element

Muzieklessen

maandag 25 februari 2019 Het Element, Taalcentrum 1

De week voor de voorjaarsvakantie heeft een aantal leerlingen van Taalcentrum 1 muzieklessen gekregen van Donia Surowiec.
Professioneel dirigent Donia begeleidt een project op Taalcentrum 2, maar daar waren deze week geen muzieklessen en ze was zo aardig om de vrijgekomen tijd op TC1 te besteden.

Zo konden onze leerlingen op vrijwillige basis kennismaken met gitaar, viool en keyboard. Er werd flink geoefend en op vrijdag 22 februari lieten de 44 leerlingen het resultaat van al hun inspanningen horen met een uitvoering in de kantine van de school.

Klik op de foto voor meer foto’s in het fotoalbum

Mevr. Van de Linde met pensioen

Dinsdag 16 juli hebben we officieel afscheid genomen van onze docent handvaardigheid mevr van de Linde. Samen met collega’s en oud-collega’s genoten we van een lekker buffet.Zij kreeg verschillende cadeau’s aangeboden. Een vitrinekastje met persoonlijke werkstukjes van haar collega’s en een schildersezel met doek en een schort.Wij kregen van haar allemaal een fotoboekje met herinneringen […]

Lees verder

Slagharen 2019

Maandag 15 juli zijn we met ongeveer 150 leerlingen van Taalcentrum 1 naar Slagharen geweest.Het was een leuke afsluiting van het schooljaar en voor de leerlingen de laatste schooldag.Hier een impressie met een paar foto’s.Meer foto’s kun je vinden in het fotoalbum op de website.

Lees verder