logo

nieuws van het element

Landelijke ISK-voorleeswedstrijd in Tiel

zaterdag 6 juli 2019 Geen categorie

Maandag 1 juli jongstleden kreeg onze voorleeswedstrijd een staartje. Met onze trotse winnares Ruth en haar maatje Hayat gingen we naar ISK Tiel.

Ruth mocht haar verhaal nog een keer voorlezen om mee te dingen naar de titel ‘voorleeskampioen ISK Nederland’. Er waren 6 ISK scholen vertegenwoordigd.

Net als de vorige keer deed Ruth heel erg goed haar best. Het was wel wat spannender om te lezen voor allemaal vreemde gezichten. Maar ze deed het en ze kreeg een groot applaus.

Helaas voor haar was er een meisje uit Eritrea van ISK Tiel dat won! Ze las heel goed, rustig en mooi voor.

Onze kampioen ging tevreden weer naar huis! Ze had het toch maar gedaan!!!

Je bent een topper Ruth!!! Goed gedaan!!

Daniëlle Patty

Uitzwaailied

Door de corona-regels konden we niet op de normale manier afscheid van jullie nemen.Daarom maakten we speciaal voor jullie deze video.Geniet ervan!

Lees verder

Elena wint de NT2 Schrijfprijs in de B1/B2-categorie

Stichting Les organiseerde dit schooljaar de Schrijfprijs NT2, een schrijfwedstrijd voor NT2-leerders in België en Nederland. Leerlingen konden een gedicht schrijven over het onderwerp: Wat nog komen gaat … Elena heeft een prachtig gedicht geschreven over een eindeloos langdurende treinreis.De jury was erg onder de indruk van haar “sterk beeldende regels die niet gelijk al […]

Lees verder