logo

nieuws van het element

Inspiratieles

maandag 17 februari 2020 Het Element, Taalcentrum

Twee weken geleden heeft een gastdocente een inspiratieles gegeven in klas L over de challenge ‘Creating space for children’ van Vakkanjer Scout. Leerlingen moesten in groepjes een ontwerp maken van een Cruyff-court: een ruimte buiten op straat of op een schoolplein waar kinderen kunnen spelen. De gastdocente koos het groepje met het beste ontwerp en zij mochten onze school gaan vertegenwoordigen op een zogenaamde ‘maakdag’.
Deze maakdag was op dinsdag 11 februari in het FabLab in Arnhem. Met de hulp van technisch designers en de modernste apparatuur zoals bijvoorbeeld een lasersnijder mochten de vier jongens een schaalmodel van hun ontwerp gaan maken. Op maandag 9 maart mogen ze dit schaalmodel presenteren aan een jury en maken ze kans op een finaleplaats.

Corona en sporten

Onze sportmeesters Aswin en Erik hebben filmpjes gemaakt die laten zien hoe je thuis toch in beweging kan blijven nu er geen sportlessen op school zijn.Je vindt de Youtube-video’s op deze website in het menu “Mijn Element” bij “Leerlingen”. Elke week komen er nieuwe filmpje bij, dus kom regelmatig terug!

Lees verder

Update Corona virus 03-04

Amersfoort, 3 april 2020 Betreft: nieuws omtrent schoolgaan. Vertaling Engels | ትግሪና vertaling | Vertaling Arabisch Beste ouder/verzorger en leerling, De persconferentie van 31 maart geeft veel duidelijkheid. De scholen zijn dicht tot en met 28 april. Na de meivakantie start de school op woensdag 6 mei. Wij gebruiken maandag 4 mei als voorbereidingsdag met […]

Lees verder