logo

nieuws van het element

Informatiemiddag

donderdag 3 oktober 2019 Het Element, Taalcentrum

Op 3 oktober j.l. organiseerden we een informatiemiddag voor ouders. We spraken over de dagelijkse gang van zaken en het onderwijs op onze school. We voelen ons erg trots op de ouders en verzorgers die hun kind toch maar uit handen geven aan onze school in hun nieuwe woon-, leef-, taal-, en cultuursituatie die vaak erg verschilt van wat ze gewend zijn.
Heel fijn dat zoveel ouders/verzorgers in de gelegenheid waren om kennis te komen maken. De opkomst was zelfs veel groter dan verwacht waardoor de ruimte iets te klein werd.

Op dinsdag 3 december zijn ouders/verzorgers weer welkom in het oudercafé. Dan zijn ook de individuele gesprekken met de mentor van het kind volgens afspraak. Graag tot dan!

Uitzwaailied

Door de corona-regels konden we niet op de normale manier afscheid van jullie nemen.Daarom maakten we speciaal voor jullie deze video.Geniet ervan!

Lees verder

Elena wint de NT2 Schrijfprijs in de B1/B2-categorie

Stichting Les organiseerde dit schooljaar de Schrijfprijs NT2, een schrijfwedstrijd voor NT2-leerders in België en Nederland. Leerlingen konden een gedicht schrijven over het onderwerp: Wat nog komen gaat … Elena heeft een prachtig gedicht geschreven over een eindeloos langdurende treinreis.De jury was erg onder de indruk van haar “sterk beeldende regels die niet gelijk al […]

Lees verder