logo

nieuws van het element

Ik val op

woensdag 10 oktober 2018 Het Element, Taalcentrum 1

Alle leerlingen van Taalcentrum 1 hebben woensdag 10 oktober een tas gekregen van Veilig Verkeer Nederland met een setje noodlampjes voor de fiets en een brief.
Met deze actie wordt de aandacht gevraagd voor 2 dingen die belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid op de fiets:

  • Verlichting
    Nu de herfst gevorderd is en vooral als straks de klok een uur verzet wordt is het ’s ochtends donker als je naar school fietst. Controleer je verlichting en doe je lampen aan!
  • Mobiel
    Gebruik je mobiel niet als je op de fiets zit. Het leidt af van het verkeer en er zijn al veel ongelukken gebeurd door mobieltjes.
    Stop je mobieltje in je tas als je naar school fietst!


Afdelingsleider Meneer Sukkel deelt de tassen uit in alle klassen.


De tas is goed te gebruiken als boodschappentas. Gooi hem niet weg, denk aan het millieu!

TC1 krijgt planten

Mevrouw Silvia van Schaik heeft een buurman die een bedrijf heeft dat presentaties verzorgt (Merlijn). Buurman Ivo had onlangs wat planten over na een opdracht en was zo sympathiek om die aan het Taalcentrum te schenken. 7 februari kwam hij ze brengen en ze werden dankbaar in ontvangst genomen.De planten hebben hun weg gevonden door […]

Lees verder

Zaalvoetbaltoernooi Taalcentrum 1

“Meester, meester! Wanneer gaan we beginnen met het oefenen voor het voetbaltoernooi?” Dit is zomaar één van de vele vragen die zowel voor als na de kerstvakantie over het zaalvoetbaltoernooi werden gesteld. Vanaf de kerstvakantie tot aan het toernooi is er aandacht besteed aan het passen, het dribbelen, het aannemen enz. En dan eindelijk is […]

Lees verder