logo

nieuws van het element

Ik val op

woensdag 10 oktober 2018 Het Element, Taalcentrum 1

Alle leerlingen van Taalcentrum 1 hebben woensdag 10 oktober een tas gekregen van Veilig Verkeer Nederland met een setje noodlampjes voor de fiets en een brief.
Met deze actie wordt de aandacht gevraagd voor 2 dingen die belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid op de fiets:

  • Verlichting
    Nu de herfst gevorderd is en vooral als straks de klok een uur verzet wordt is het ’s ochtends donker als je naar school fietst. Controleer je verlichting en doe je lampen aan!
  • Mobiel
    Gebruik je mobiel niet als je op de fiets zit. Het leidt af van het verkeer en er zijn al veel ongelukken gebeurd door mobieltjes.
    Stop je mobieltje in je tas als je naar school fietst!


Afdelingsleider Meneer Sukkel deelt de tassen uit in alle klassen.


De tas is goed te gebruiken als boodschappentas. Gooi hem niet weg, denk aan het millieu!

Basketbaltoernooi

17 april 2019Het jaarlijkse basketbaltoernooi van het Taalcentrum heeft weer plaatsgevonden in de gymzaal van de Magnesiumweg. De afgelopen periode hebben we in de sportlessen veel getraind op alle skills die je nodig hebt bij basketbal : dribbelen , passen, schieten, de regels en de puntentelling. Doordat de leerlingen goed hebben geoefend in de lessen […]

Lees verder

Sollicitatie training

21 maart 2019 LOB-dag op Taalcentrum 1. De afgelopen weken zijn leerlingen druk bezig geweest met het maken van een CV en een motivatiebrief. Vandaag waren via Jink echte werkgevers als trainer op school om een sollicitatie gesprek te voeren naar aanleiding van die brieven. Leerlingen kregen goede feedback en handige tips aangereikt. Complimenten voor […]

Lees verder