logo

nieuws van het element

Ik val op

woensdag 10 oktober 2018 Het Element, Taalcentrum 1

Alle leerlingen van Taalcentrum 1 hebben woensdag 10 oktober een tas gekregen van Veilig Verkeer Nederland met een setje noodlampjes voor de fiets en een brief.
Met deze actie wordt de aandacht gevraagd voor 2 dingen die belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid op de fiets:

  • Verlichting
    Nu de herfst gevorderd is en vooral als straks de klok een uur verzet wordt is het ’s ochtends donker als je naar school fietst. Controleer je verlichting en doe je lampen aan!
  • Mobiel
    Gebruik je mobiel niet als je op de fiets zit. Het leidt af van het verkeer en er zijn al veel ongelukken gebeurd door mobieltjes.
    Stop je mobieltje in je tas als je naar school fietst!


Afdelingsleider Meneer Sukkel deelt de tassen uit in alle klassen.


De tas is goed te gebruiken als boodschappentas. Gooi hem niet weg, denk aan het millieu!

Landelijke ISK-voorleeswedstrijd in Tiel

Maandag 1 juli jongstleden kreeg onze voorleeswedstrijd een staartje. Met onze trotse winnares Ruth en haar maatje Hayat gingen we naar ISK Tiel. Ruth mocht haar verhaal nog een keer voorlezen om mee te dingen naar de titel ‘voorleeskampioen ISK Nederland’. Er waren 6 ISK scholen vertegenwoordigd. Net als de vorige keer deed Ruth heel […]

Lees verder

Hitteplan

Deze week krijgen we te maken met tropische temperaturen. Ook in ons schoolgebouw aan de Magnesiumweg zal het zeker ’s middags onaangenaam warm worden. We stoppen aanstaande maandag (24-06), dinsdag (25-06) en woensdag (26-06) om 13.15 uur met onze lessen. De leerlingen krijgen maandag een brief mee naar huis waarin dit nog eens uitgelegd wordt. […]

Lees verder