logo

nieuws van het element

Atletiek-sportdag 2018

zondag 1 juli 2018 Het Element, Taalcentrum 1

Dinsdag 26 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse atletiek sportdag.
Met de hele school zijn we naar de atletiek baan in Hoogland gefietst/ gereden, waar de leerlingen hun sport talenten konden laten zien. Het weer was heerlijk, dus er moest ook goed gedronken worden.
Na een korte warming- up kon de sportdag beginnen. Er waren 8 groepen gemaakt: 4 meisjes groepen en 4 jongens groepen. De 7 atletiek onderdelen waren: kogelstoten, balwerpen, 80 meter sprint, 400 meter hardlopen, hordenlopen, hoogspringen en verspringen.
Het was een geslaagde dag, mede dankzij de hulp van enkele oud leerlingen en vrijwilligers!
Uiteindelijk had elke groep 3 winnaars. Deze werden de vrijdag erna in het zonnetje gezet en kregen een medaille.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Ook kreeg elke leerling nog een mooi atletiek diploma met daarop alle scores van de onderdelen, zodat ze altijd nog even kunnen terugkijken op hun mooie prestaties.

Volgend jaar weer!

Tjard van der Snoek
docent LO

Uitzwaailied

Door de corona-regels konden we niet op de normale manier afscheid van jullie nemen.Daarom maakten we speciaal voor jullie deze video.Geniet ervan!

Lees verder

Elena wint de NT2 Schrijfprijs in de B1/B2-categorie

Stichting Les organiseerde dit schooljaar de Schrijfprijs NT2, een schrijfwedstrijd voor NT2-leerders in België en Nederland. Leerlingen konden een gedicht schrijven over het onderwerp: Wat nog komen gaat … Elena heeft een prachtig gedicht geschreven over een eindeloos langdurende treinreis.De jury was erg onder de indruk van haar “sterk beeldende regels die niet gelijk al […]

Lees verder