logo

nieuws van het element

Open avond 30 januari

dinsdag 21 januari 2020 Het Element

De eerste open avond was een succes. Een goede opkomst van toekomstige leerlingen en ouders in een fijne sfeer op school.
Donderdag 30 januari 2020 is onze tweede open avond met als thema: Expeditie Het Element.
Toekomstige leerlingen en ouders kunnen de school leren kennen via challenges in de lokalen. Daar ontdek je de geheimen van de 7 profielen.
Bij de Brugklas, speur je naar de codes en de sleutels van het eerste leerjaar. Bij iedere challenge ontvangen leerlingen een verrassing die aan het eind van de avond een beloning oplevert. Heb je hier zin in? Trek dan je avontuurlijk schoenen aan en ga op ontdekkingsreis op Het Element.

In verband met de beperkte parkeermogelijkheden rond de school adviseren we u, indien mogelijk, zoveel mogelijk met de fiets te komen. Parkeren kan bij school, in de buurt en bij Auris Prof Groenschool. De parkeerregelaars zullen u deze avond hierbij de juiste weg wijzen.

Hopen wij u deze avond te ontmoeten.

Medewerkers Het Element

We zijn gestart en dat gaat goed!

Beste leerling, ouders en verzorgers, Even een korte terugkoppeling omtrent de opstart van de school. Het was fijn om jullie weer op school te zien. Het was voor ons spannend om te kijken of we de goede oplossingen hadden bedacht voor de route en ons onderwijs. We kunnen concluderen dat wij erg tevreden zijn over de […]

Lees verder

2 juni weer naar school

Beste leerling, Op 2 juni mogen de scholen weer open. Wij zijn blij dat we jullie eindelijk weer op school kunnen ontmoeten! Na een lange tijd van afstandsonderwijs is het goed om elkaar weer te zien. Om je de tijd te geven even te wennen aan deze nieuwe situatie start je de eerste les op […]

Lees verder