logo

nieuws van het element

Ons privacybeleid

donderdag 24 mei 2018 Het Element, Kaliumweg

Wij willen onze leerlingen een veilige leeromgeving bieden. Daar hoort ook bij dat wij zorgvuldig omgaan met de privacy van onze leerlingen en hun ouders.

Dat deden wij al, maar door de nieuwe wet die vanaf 25 mei geldt, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, zijn de regels op het gebied van privacy strenger geworden. Dat zult u ook merken o.a. doordat wij vaker toestemming zullen vragen voor het gebruik van foto’s en beeldmateriaal of het publiceren van bepaalde informatie.

Wij proberen de belasting voor u zo minimaal mogelijk te maken. Aan het begin van elk schooljaar kunt u online aangeven waar u toestemming voor geeft.

Als u meer wilt weten over ons privacybeleid, kijk dan hier: http://www.meerwegen.nl/privacy

We zijn gestart en dat gaat goed!

Beste leerling, ouders en verzorgers, Even een korte terugkoppeling omtrent de opstart van de school. Het was fijn om jullie weer op school te zien. Het was voor ons spannend om te kijken of we de goede oplossingen hadden bedacht voor de route en ons onderwijs. We kunnen concluderen dat wij erg tevreden zijn over de […]

Lees verder

2 juni weer naar school

Beste leerling, Op 2 juni mogen de scholen weer open. Wij zijn blij dat we jullie eindelijk weer op school kunnen ontmoeten! Na een lange tijd van afstandsonderwijs is het goed om elkaar weer te zien. Om je de tijd te geven even te wennen aan deze nieuwe situatie start je de eerste les op […]

Lees verder