logo

nieuws van het element

Meeloopmiddag

maandag 3 februari 2020 Het Element

Mocht je na de open avonden van 15 en/of 30 januari enthousiast zijn geworden voor onze school en lijkt het je leuk (ook als je niet bent geweest) om een middag mee te lopen op Het Element dan kan dit. Omdat dit een beetje spannend is maken we een klas van alleen maar groep 8 leerlingen die zich hebben aangemeld voor deze middag. Je volgt met deze leerlingen enkele korte theorielessen, maakt opdrachten en gaat praktisch aan de slag. Daarnaast vertellen we over de school en mag jij vragen stellen waarop je graag antwoord wil hebben.

Deze meeloopmiddagen zijn op:

Dinsdag 11 februari 2020 en op donderdag 5 maart 2020 van 13.45 – 15.45 uur op locatie Hooglandseweg Noord 55 van Het Element.

Wil jij dit graag? Stuur snel een mail naar evangemeren@hetelement.eu met als onderwerp: “meeloopmiddag”. Geef hierbij je voor- en achternaam, basisschool en op welke datum je wilt komen door. Vergeet daarnaast niet het aan je juf/ meester te vertellen dat je een dagje bij ons meeloopt.

We zijn gestart en dat gaat goed!

Beste leerling, ouders en verzorgers, Even een korte terugkoppeling omtrent de opstart van de school. Het was fijn om jullie weer op school te zien. Het was voor ons spannend om te kijken of we de goede oplossingen hadden bedacht voor de route en ons onderwijs. We kunnen concluderen dat wij erg tevreden zijn over de […]

Lees verder

2 juni weer naar school

Beste leerling, Op 2 juni mogen de scholen weer open. Wij zijn blij dat we jullie eindelijk weer op school kunnen ontmoeten! Na een lange tijd van afstandsonderwijs is het goed om elkaar weer te zien. Om je de tijd te geven even te wennen aan deze nieuwe situatie start je de eerste les op […]

Lees verder