logo

nieuws van het element

Meeloopmiddag

maandag 3 februari 2020 Het Element

Mocht je na de open avonden van 15 en/of 30 januari enthousiast zijn geworden voor onze school en lijkt het je leuk (ook als je niet bent geweest) om een middag mee te lopen op Het Element dan kan dit. Omdat dit een beetje spannend is maken we een klas van alleen maar groep 8 leerlingen die zich hebben aangemeld voor deze middag. Je volgt met deze leerlingen enkele korte theorielessen, maakt opdrachten en gaat praktisch aan de slag. Daarnaast vertellen we over de school en mag jij vragen stellen waarop je graag antwoord wil hebben.

Deze meeloopmiddagen zijn op:

Dinsdag 11 februari 2020 en op donderdag 5 maart 2020 van 13.45 – 15.45 uur op locatie Hooglandseweg Noord 55 van Het Element.

Wil jij dit graag? Stuur snel een mail naar evangemeren@hetelement.eu met als onderwerp: “meeloopmiddag”. Geef hierbij je voor- en achternaam, basisschool en op welke datum je wilt komen door. Vergeet daarnaast niet het aan je juf/ meester te vertellen dat je een dagje bij ons meeloopt.

Gezonde school

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat! Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de […]

Lees verder

Open avond 30 januari

De eerste open avond was een succes. Een goede opkomst van toekomstige leerlingen en ouders in een fijne sfeer op school. Donderdag 30 januari 2020 is onze tweede open avond met als thema: Expeditie Het Element. Toekomstige leerlingen en ouders kunnen de school leren kennen via challenges in de lokalen. Daar ontdek je de geheimen […]

Lees verder