logo

nieuws van het element

Group 8 4 Talent!

zondag 19 januari 2020 Het Element

Al twee donderdagen zijn 65 kinderen van groep 8 van de basisscholen ‘s middag lessen aan het volgen bij ons op school.
In groepjes kwamen ze vorige week, enigszins nerveus, binnen op de locatie Hooglandseweg-Noord voor sport, techniek, zorg en HBR.
Op de Kaliumweg krijgt een groepje leerlingen les in het speciale lokaal voor dienstverlening en producten om creatieve opdrachten te maken. Nieuwsgierig over wat ze gaan doen, zijn de kinderen in de lessen fanatiek en enthousiast aan het werk met elkaar. Zo kunnen ze alvast wennen aan de manier van werken op Het Element en een beetje sfeer proeven.
Over twee weken is de afsluiting van deze lessenserie met een presentatie aan hun ouders. Dat gaat zeker vele mooie momenten opleveren en ouders die trots met zoon- of dochterlief naar huis gaan.

Meeloopmiddag

Mocht je na de open avonden van 15 en/of 30 januari enthousiast zijn geworden voor onze school en lijkt het je leuk (ook als je niet bent geweest) om een middag mee te lopen op Het Element dan kan dit. Omdat dit een beetje spannend is maken we een klas van alleen maar groep 8 […]

Lees verder

Gezonde school

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat! Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de […]

Lees verder