logo

nieuws van het element

Open avond

vrijdag 20 december 2019 Het Element

Let op: Locatie Hooglandseweg-Noord 55

Expeditie Het Element

Dit is het Thema tijdens onze open avonden op woensdag 15 en 30 januari 2020. Toekomstige leerlingen en ouders kunnen de school leren kennen via activiteiten in de lokalen. Daar ontdek je de geheimen van onze 3 clubhuizen, de 7 profielen. Bij ons 4e clubhuis, de Brugklas, speur je naar de codes en de sleutels van het eerste leerjaar. Bij ieder clubhuis ontvangen leerlingen een beloning die aan het eind van de avond een extra beloning oplevert. Heb je hier zin in? Trek dan je avontuurlijk schoenen aan en ga op ontdekkingsreis op Het Element.

In verband met de beperkte parkeermogelijkheden rond de school adviseren we u, indien mogelijk, zoveel mogelijk met de fiets te komen.
Parkeren kan bij school, Hooglandseweg-Noord 55, in de buurt en bij Auris Prof Groenschool. De parkeerregelaars zullen u deze avond hierbij de juiste weg wijzen.

Wensen we iedereen een fijne kerstvakantie toe en hopen u te ontmoeten in het nieuwe jaar.

Medewerkers Het Element

We zijn gestart en dat gaat goed!

Beste leerling, ouders en verzorgers, Even een korte terugkoppeling omtrent de opstart van de school. Het was fijn om jullie weer op school te zien. Het was voor ons spannend om te kijken of we de goede oplossingen hadden bedacht voor de route en ons onderwijs. We kunnen concluderen dat wij erg tevreden zijn over de […]

Lees verder

2 juni weer naar school

Beste leerling, Op 2 juni mogen de scholen weer open. Wij zijn blij dat we jullie eindelijk weer op school kunnen ontmoeten! Na een lange tijd van afstandsonderwijs is het goed om elkaar weer te zien. Om je de tijd te geven even te wennen aan deze nieuwe situatie start je de eerste les op […]

Lees verder