logo

nieuws van het element

Ardennenkamp 2018

zaterdag 7 juli 2018 Het Element, Kaliumweg, sport

Het was een fantastisch, gaaf, te gek en vermoeiend kamp. Op 18 juni vertrokken we met de bus naar La Roche in de Belgische Ardennen. Na een Hike (kompastocht) dwars door het landschap kwamen we bij onze camping Beau Reve waar we onze tenten konden opzetten.
In de daarop volgende dagen hebben we de volgende onderdelen gedaan: kanoën, abseilen, tokkelen, boogschieten, archery tag, mountainbiken, klimmen, challenge parcours, touwbruggen bouwen en beklimmen.
Plezier, spanning, doorzettingsvermogen, angsten overwinnen en adrenaline kwamen allemaal voor tijdens deze onderdelen.
In de avond kochten we ons eigen eten, per tentgroep, om daarna gezellig met elkaar te koken.
Tijdens onze vrije tijd in de avond waren we druk bezig met sport en spel, hout verzamelen, de bos-berg beklimmen, elkaar leren kennen of zaten we heerlijk bij het kampvuur.
Op vrijdag 22 juni maakten we onze tenten schoon, pakten onze tassen en vertrokken weer naar Amersfoort. Moe, maar zeker voldaan!

De Kampleiding

Bekijk de foto’s in het fotoalbum:

2 juni weer naar school

Beste leerling, Op 2 juni mogen de scholen weer open. Wij zijn blij dat we jullie eindelijk weer op school kunnen ontmoeten! Na een lange tijd van afstandsonderwijs is het goed om elkaar weer te zien. Om je de tijd te geven even te wennen aan deze nieuwe situatie start je de eerste les op […]

Lees verder

Onderwijs op afstand in een nieuwe jas

De basisscholen zijn weer gestart met het ontmoeten van hun leerlingen. Niet alleen het basisonderwijs ontmoet hun leerlingen weer maar Het Element ook. Momenteel nog niet fysiek maar wel via Microsoft Teams. De afgelopen weken hebben wij via Magister opdrachten gedeeld met onze leerlingen. We willen de wederkerigheid in ons onderwijs verder opschroeven. Wij zijn […]

Lees verder