logo

nieuws van het element

Ardennenkamp 2018

zaterdag 7 juli 2018 Het Element, Kaliumweg, sport

Het was een fantastisch, gaaf, te gek en vermoeiend kamp. Op 18 juni vertrokken we met de bus naar La Roche in de Belgische Ardennen. Na een Hike (kompastocht) dwars door het landschap kwamen we bij onze camping Beau Reve waar we onze tenten konden opzetten.
In de daarop volgende dagen hebben we de volgende onderdelen gedaan: kano├źn, abseilen, tokkelen, boogschieten, archery tag, mountainbiken, klimmen, challenge parcours, touwbruggen bouwen en beklimmen.
Plezier, spanning, doorzettingsvermogen, angsten overwinnen en adrenaline kwamen allemaal voor tijdens deze onderdelen.
In de avond kochten we ons eigen eten, per tentgroep, om daarna gezellig met elkaar te koken.
Tijdens onze vrije tijd in de avond waren we druk bezig met sport en spel, hout verzamelen, de bos-berg beklimmen, elkaar leren kennen of zaten we heerlijk bij het kampvuur.
Op vrijdag 22 juni maakten we onze tenten schoon, pakten onze tassen en vertrokken weer naar Amersfoort. Moe, maar zeker voldaan!

De Kampleiding

Bekijk de foto’s in het fotoalbum:

Hitteplan

Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van Het Element Betreft: aanpassing rooster i.v.m. de hitte Amersfoort, 23 juni 2019 Geachte ouder(s)/verzorger(s), We zijn in de afrondende fase van het schooljaar en daarmee komt de zomervakantie snel in beeld. Het weer is echter al aan de zomer begonnen en komende week wordt het erg warm. Het […]

Lees verder

Rookvrije school

Roken op het schoolplein is vanaf 2020 verleden tijd. Dat heeft de Tweede Kamer op 2 februari jl. besloten. Dit verbod op roken op het schoolplein komt te staan in de Tabakswet. Dat betekent dat alle schoolpleinen vanaf 1 januari 2020 geheel rookvrij zijn. Het Element is al actief op het gebied van de Gezonde […]

Lees verder