logo

nieuws van het element

5 km Ben Echten Run

zaterdag 16 november 2019 sport

Klas 2 DP nam de uitdaging aan om deel te nemen aan de Ben Echten Run.
Een hardloopwedstrijd over 5 km met de start en finish op de atletiekbaan van Altis en de route door het Schothorsterpark. Het mbo sportcollege organiseert deze run voor hun eigen studenten en voortgezet onderwijs scholen die zich hiervoor inschrijven.
Met echte startnummers en de officiële tijdwaarneming aan stonden onze leerlingen aan de start. De voorbereiding was matig dus er moest op karakter gelopen worden. En dat hebben de 2 dp-ers gedaan. Sommige leerlingen volbrachten de 5 km in een toptijd. Andere deden er wat langer over, maar overtroffen zichzelf door het vol te houden. Allebei klasse!
De finish was voor allemaal een bevrijding. Trots en voldaan werden ze met muziek en applaus binnengehaald. Na de prijsuitreiking vertrokken we naar school voor een welverdiende lunch.

We zijn gestart en dat gaat goed!

Beste leerling, ouders en verzorgers, Even een korte terugkoppeling omtrent de opstart van de school. Het was fijn om jullie weer op school te zien. Het was voor ons spannend om te kijken of we de goede oplossingen hadden bedacht voor de route en ons onderwijs. We kunnen concluderen dat wij erg tevreden zijn over de […]

Lees verder

2 juni weer naar school

Beste leerling, Op 2 juni mogen de scholen weer open. Wij zijn blij dat we jullie eindelijk weer op school kunnen ontmoeten! Na een lange tijd van afstandsonderwijs is het goed om elkaar weer te zien. Om je de tijd te geven even te wennen aan deze nieuwe situatie start je de eerste les op […]

Lees verder