logo

nieuws van het element

Update Corona virus 15-03

zondag 15 maart 2020 Corona virus, Het Element

Beste ouders/verzorgers en leerlingen,

Vandaag heeft het kabinet het besluit bekend gemaakt om van 16 maart t/m 6 april 2020 de scholen te sluiten voor leerlingen, m.u.v. leerlingen met ouders in vitale beroepen. Ook voor examenleerlingen volgen nog specifieke maatregelen vanuit de overheid. Wij hebben begrip voor deze maatregel, die bedoeld is om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Als scholen voelen wij de verantwoordelijkheid om hieraan bij te dragen en om ons best te doen om te voorkomen dat onze leerlingen en medewerkers besmet raken.

Tegelijkertijd zijn wij ervoor verantwoordelijk dat het onderwijs zo goed als mogelijk voortgang vindt. Op maandag 16 en dinsdag 17 maart 2020 zullen wij ons met onze medewerkers voorbereiden op onderwijs op afstand. Daarom worden op deze dagen geen lessen gegeven. Wij vragen ouders/verzorgers en leerlingen om samen afspraken te maken hoe deze dagen kunnen worden ingevuld. In de loop van dinsdag 17 maart ontvangt u nader bericht hoe de school het onderwijs op afstand gaat vormgeven, hoe wij het onderwijs gaan vormgeven aan leerlingen met ouders in vitale beroepen, wat wij van leerlingen en van ouders/verzorgers verwachten.

Voor leerlingen in de examenklassen nemen wij extra maatregelen hier hebben wij morgen ook apart overleg over. Zodra wij duidelijkheid hebben over de specifieke maatregelen die de overheid treft m.b.t. examens zullen wij u hierover berichten.

Wij begrijpen dat de maatregel veel impact heeft op leerlingen en ouders/verzorgers. Ook kan hij vragen oproepen. U kunt contact opnemen met het algemene nummer (033-4602600).

Wij hopen u op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u en uw naasten gezondheid en welzijn toe.

Met vriendelijke groet,

Koen Janssen
Directeur Het Element

Kaliumweg 2 (dinsdag en donderdag)
033-4602600

Hooglandseweg Noord 55 (woensdag en vrijdag)
033-4728203

We zijn gestart en dat gaat goed!

Beste leerling, ouders en verzorgers, Even een korte terugkoppeling omtrent de opstart van de school. Het was fijn om jullie weer op school te zien. Het was voor ons spannend om te kijken of we de goede oplossingen hadden bedacht voor de route en ons onderwijs. We kunnen concluderen dat wij erg tevreden zijn over de […]

Lees verder

2 juni weer naar school

Beste leerling, Op 2 juni mogen de scholen weer open. Wij zijn blij dat we jullie eindelijk weer op school kunnen ontmoeten! Na een lange tijd van afstandsonderwijs is het goed om elkaar weer te zien. Om je de tijd te geven even te wennen aan deze nieuwe situatie start je de eerste les op […]

Lees verder