logo

nieuws van het element

Talenttijd sport op het Element

zondag 10 november 2019 sport


Ben jij op zoek naar een opleiding waar je sport en leren kan combineren dan is talenttijd-sport echt wat voor jou. Naast de 2 uur bewegen en sport met je eigen klas heb je nog eens 2 uur sport en bewegen op de woensdagmiddag. Tijdens de 2 uur talenttijd-sport op de woensdagmiddag besteed je extra aandacht aan:

  • Les en Leiding geven
  • Gastlessen of clinic’s
  • Sporten die je minder vaak doet
  • Samenwerkingsopdrachten
  • Deelname aan toernooien (o.a. Olympic moves)
  • En gewoon heerlijk extra bewegen!

Na het eerste leerjaar kan je de keuze maken voor de richting D&P sport (dienstverlening & producten). Waarin je door middel van keuzevakken je verder kan oriënteren in de diverse sport en veiligheid beroepen.
De eerste clinic die we dit schooljaar hebben gehad is het Boulderen bij de keiboulderhal Amersfoort. Boulderen is het klimmen op klimwanden niet hoger dan 4 meter, zonder touwen. In de talenttijd-lessen vooraf hebben we eerst zelf een klim en klauterparcours gebouwd en beklommen, zodat we goed voorbereid konden boulderen. De leerlingen hebben zich die middag kunnen uitleven op de ontelbare routes. We hebben zeker weer een aantal klim talenten ontdekt.

2 juni weer naar school

Beste leerling, Op 2 juni mogen de scholen weer open. Wij zijn blij dat we jullie eindelijk weer op school kunnen ontmoeten! Na een lange tijd van afstandsonderwijs is het goed om elkaar weer te zien. Om je de tijd te geven even te wennen aan deze nieuwe situatie start je de eerste les op […]

Lees verder

Onderwijs op afstand in een nieuwe jas

De basisscholen zijn weer gestart met het ontmoeten van hun leerlingen. Niet alleen het basisonderwijs ontmoet hun leerlingen weer maar Het Element ook. Momenteel nog niet fysiek maar wel via Microsoft Teams. De afgelopen weken hebben wij via Magister opdrachten gedeeld met onze leerlingen. We willen de wederkerigheid in ons onderwijs verder opschroeven. Wij zijn […]

Lees verder