logo

nieuws van het element

Ouderavonden 14 en 21 september

dinsdag 8 september 2020 Het Element, Hooglandseweg

De ouderavonden op maandag 14 en 21 september 2020 gaan dit jaar gewoon door. Wel zal de opzet van de avond, rekening houdend met de corona-richtlijnen, anders zijn dan voorgaande jaren en zullen we niet in een aula of vol klaslokaal bijeenkomen. Het elkaar ontmoeten en delen van informatie vinden wij van wezenlijk belang voor een goede start van het schooljaar en het volgen van onderwijs van uw zoon/dochter op Het Element.

Onze opzet is als volgt: Wij nodigen per klas maximaal 8 ouders (één per leerling) in 3 blokken uit voor een gesprek met de mentor(en). Dat doen we van 16.30 – 17.30 uur, 18.30 – 19.30 uur en 19.45 – 20.45 uur. Op deze manier kunnen we alle ouders bedienen en de corona-afstand van 1,5 meter afstand waarborgen in een goed geventileerd lokaal.

Een officiële uitnodiging, met specifieke informatie over de avond, ontvangt u nog van de school. De indeling van de groepen ouders voor deze avond gaat via de mentoren. Wellicht heeft u al een verzoek van inschrijven indeling ontvangen wanneer u verwacht wordt.

Coming Out Dag

Dat we elkaar respecteren is één van de vijf pijlers van Het Element. Dat betekent ook dat iedereen welkom is op onze school, ongeacht afkomst, huidskleur, religie of seksuele voorkeur.

Lees verder