logo

nieuws van het element

Open avond 30 januari

dinsdag 21 januari 2020 Het Element

De eerste open avond was een succes. Een goede opkomst van toekomstige leerlingen en ouders in een fijne sfeer op school.
Donderdag 30 januari 2020 is onze tweede open avond met als thema: Expeditie Het Element.
Toekomstige leerlingen en ouders kunnen de school leren kennen via challenges in de lokalen. Daar ontdek je de geheimen van de 7 profielen.
Bij de Brugklas, speur je naar de codes en de sleutels van het eerste leerjaar. Bij iedere challenge ontvangen leerlingen een verrassing die aan het eind van de avond een beloning oplevert. Heb je hier zin in? Trek dan je avontuurlijk schoenen aan en ga op ontdekkingsreis op Het Element.

In verband met de beperkte parkeermogelijkheden rond de school adviseren we u, indien mogelijk, zoveel mogelijk met de fiets te komen. Parkeren kan bij school, in de buurt en bij Auris Prof Groenschool. De parkeerregelaars zullen u deze avond hierbij de juiste weg wijzen.

Hopen wij u deze avond te ontmoeten.

Medewerkers Het Element

Sportdag klas 1 en 2

Alle leerlingen van klas 1 en 2 begonnen dit schooljaar met een sportief programma. Ze konden daarbij kennismaken met de nieuwe klas en de mentor(en). Wat een leuke dagen waren dit! De leerlingen gingen op pad met hun eigen klas. In de twee gymzalen kregen ze een clinic Teakwondo en Burnergames. De laatste zijn fanatieke […]

Lees verder

Projectonderwijs Brugklas gestart

Met alle eerstejaars in de aula, met ‘Barbie Girl’ van Aqua door de speakers, zijn de projectlessen voor leerjaar 1 afgetrapt. Iedere donderdag het 5e en 6e uur gaan de leerlingen met een vakoverstijgend project aan de slag. Met de projecten ‘Plastic’ (mens & natuur en rekenen) en ‘Reizen’ (mens & maatschappij, rekenen en Engels) […]

Lees verder