logo

nieuws van het element

Open avond 30 januari

dinsdag 21 januari 2020 Het Element

De eerste open avond was een succes. Een goede opkomst van toekomstige leerlingen en ouders in een fijne sfeer op school.
Donderdag 30 januari 2020 is onze tweede open avond met als thema: Expeditie Het Element.
Toekomstige leerlingen en ouders kunnen de school leren kennen via challenges in de lokalen. Daar ontdek je de geheimen van de 7 profielen.
Bij de Brugklas, speur je naar de codes en de sleutels van het eerste leerjaar. Bij iedere challenge ontvangen leerlingen een verrassing die aan het eind van de avond een beloning oplevert. Heb je hier zin in? Trek dan je avontuurlijk schoenen aan en ga op ontdekkingsreis op Het Element.

In verband met de beperkte parkeermogelijkheden rond de school adviseren we u, indien mogelijk, zoveel mogelijk met de fiets te komen. Parkeren kan bij school, in de buurt en bij Auris Prof Groenschool. De parkeerregelaars zullen u deze avond hierbij de juiste weg wijzen.

Hopen wij u deze avond te ontmoeten.

Medewerkers Het Element

Meeloopmiddag

Mocht je na de open avonden van 15 en/of 30 januari enthousiast zijn geworden voor onze school en lijkt het je leuk (ook als je niet bent geweest) om een middag mee te lopen op Het Element dan kan dit. Omdat dit een beetje spannend is maken we een klas van alleen maar groep 8 […]

Lees verder

Gezonde school

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald.Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat! Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke […]

Lees verder