logo

nieuws van het element

Meeloopmiddag

maandag 3 februari 2020 Het Element

Mocht je na de open avonden van 15 en/of 30 januari enthousiast zijn geworden voor onze school en lijkt het je leuk (ook als je niet bent geweest) om een middag mee te lopen op Het Element dan kan dit. Omdat dit een beetje spannend is maken we een klas van alleen maar groep 8 leerlingen die zich hebben aangemeld voor deze middag. Je volgt met deze leerlingen enkele korte theorielessen, maakt opdrachten en gaat praktisch aan de slag. Daarnaast vertellen we over de school en mag jij vragen stellen waarop je graag antwoord wil hebben.

Deze meeloopmiddagen zijn op:

Dinsdag 11 februari 2020 en op donderdag 5 maart 2020 van 13.45 – 15.45 uur op locatie Hooglandseweg Noord 55 van Het Element.

Wil jij dit graag? Stuur snel een mail naar evangemeren@hetelement.eu met als onderwerp: “meeloopmiddag”. Geef hierbij je voor- en achternaam, basisschool en op welke datum je wilt komen door. Vergeet daarnaast niet het aan je juf/ meester te vertellen dat je een dagje bij ons meeloopt.

Toets 0 Voortgezet Onderwijs

Dit jaar zijn er ruim 160 leerlingen in de brugklas ingestroomd. Een spannend moment voor leerlingen en ouders, maar ook voor de school! Om meer zicht te krijgen op het beginniveau van de leerlingen, gaan we de vernieuwde Toets 0 van Cito inzetten. Deze toets meet de kernvaardigheden Nederlands, Engels en rekenen-wiskunde. Het is een […]

Lees verder