logo

Locaties

Het Element gaat uit van een kleinschalige opzet. Op de locatie aan de Kaliumweg zijn 550 leerlingen gehuisvest en op de locatie aan de Hooglandseweg-Noord 460 leerlingen. De ruime opzet van de gebouwen en het kleine aantal leerlingen zorgt ervoor dat leerlingen gezien worden.
Ook zijn alle leerlingen ondergebracht in teams. De mentor is het eerste aanspreekpunt. Daarnaast is de afdelingsleider verantwoordelijk voor het onderwijs en de begeleiding van de leerlingen.

Beide locaties van Het Element beschikken over goede lesruimten waarin we onderwijs aan te bieden dat eigentijds en uitdagend is. De praktijkruimtes zijn ingericht naar het bedrijfsleven en vormen zo een gesimuleerde leeromgeving. Voor het profiel Economie & Ondernemen betekent dit dat er gewerkt wordt in de kantoortuin en voor het profiel Zorg en Welzijn wordt er gewerkt op het zorgplein.
Voor techniek zijn er drie profielen: Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren en Energie (PIE) en Mobiliteit en Transport. Voor het profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie is op de Hooglandseweg onze bakkerij en het restaurant De Proeftuin ingericht. De creatieve opleiding Evenementen & Multimedia op de Kaliumweg heeft vanaf dit jaar ook een eigen lokaal ingericht.

Handige links:

Lestijden
Vakanties