logo

nieuws van het element

Het Element in Virtual Reality

donderdag 1 februari 2018 Het Element, Hooglandseweg

Tijdens de open avond op Het Element locatie Hooglandseweg-Noord konden ouders en potentiele leerlingen een dagje op school beleven. In een Virtual Reality filmpje van vier minuten krijgen ze een idee hoe een dag op school er nu echt uitziet. Met een VR bril op het hoofd en zittend op een draaistoel, is het net alsof je echt in de school loopt en in de lessen zit.

De 360 graden camera in combinatie met VR bril gaat ook gebruikt worden voor reguliere lessen. Op die manier kunnen leerlingen levensecht onderwijs krijgen. Daarnaast kunnen docenten de camera gebruiken voor lesobservaties waarbij dus alles in het lokaal te zien is.

Op donderdag 8 februari vanaf 18:30 uur is de tweede en laatste open avond op Het Element locatie Hooglandseweg-Noord, een school voor vmbo leerlingen.

We zijn gestart en dat gaat goed!

Beste leerling, ouders en verzorgers, Even een korte terugkoppeling omtrent de opstart van de school. Het was fijn om jullie weer op school te zien. Het was voor ons spannend om te kijken of we de goede oplossingen hadden bedacht voor de route en ons onderwijs. We kunnen concluderen dat wij erg tevreden zijn over de […]

Lees verder

2 juni weer naar school

Beste leerling, Op 2 juni mogen de scholen weer open. Wij zijn blij dat we jullie eindelijk weer op school kunnen ontmoeten! Na een lange tijd van afstandsonderwijs is het goed om elkaar weer te zien. Om je de tijd te geven even te wennen aan deze nieuwe situatie start je de eerste les op […]

Lees verder