logo

nieuws van het element

Group 8 4 talent!

maandag 20 januari 2020 Het Element

Al twee donderdagen zijn 65 kinderen van groep 8 van de basisscholen ‘s middag lessen aan het volgen bij ons op school.
In groepjes kwamen ze vorige week, enigszins nerveus, binnen op de locatie Hooglandseweg-Noord voor sport, techniek, zorg en HBR.
Op de Kaliumweg krijgt een groepje leerlingen les in het speciale lokaal voor dienstverlening en producten om creatieve opdrachten te maken. Nieuwsgierig over wat ze gaan doen, zijn de kinderen in de lessen fanatiek en enthousiast aan het werk met elkaar. Zo kunnen ze alvast wennen aan de manier van werken op Het Element en een beetje sfeer proeven.
Over twee weken is de afsluiting van deze lessenserie met een presentatie aan hun ouders. Dat gaat zeker vele mooie momenten opleveren en ouders die trots met zoon- of dochterlief naar huis gaan.

We zijn gestart en dat gaat goed!

Beste leerling, ouders en verzorgers, Even een korte terugkoppeling omtrent de opstart van de school. Het was fijn om jullie weer op school te zien. Het was voor ons spannend om te kijken of we de goede oplossingen hadden bedacht voor de route en ons onderwijs. We kunnen concluderen dat wij erg tevreden zijn over de […]

Lees verder

2 juni weer naar school

Beste leerling, Op 2 juni mogen de scholen weer open. Wij zijn blij dat we jullie eindelijk weer op school kunnen ontmoeten! Na een lange tijd van afstandsonderwijs is het goed om elkaar weer te zien. Om je de tijd te geven even te wennen aan deze nieuwe situatie start je de eerste les op […]

Lees verder