logo

nieuws van het element

Aanmelden Open dagen

dinsdag 8 december 2020 Het Element, Hooglandseweg

Let op: Door de lockdown tot 18 januari kan de Open dag op 13 januari alleen online doorgaan. Er komt een nieuwe mogelijkheid tot bezoek op school op 11 februari.

Je kunt je nu aanmelden voor de Open dagen op 13 januari, 28 januari of 11 februari.
In verband met de Coronamaatregelen kunnen we niet meer dan 30 personen tegelijk uitnodigen op school.

Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Callcenter (online)
    Hebben jij of je ouders vragen dan kun je tijd (20 minuten) reserveren om in gesprek te gaan met medewerkers en leerlingen van de school. Jij samen met je ouders.
  2. Als je op advies van de basisschool een specifieke vraag hebt over de ondersteuning die je nodig hebt of je niet in de gelegenheid bent online vragen te stellen, dan ben je ook van harte welkom op school.
    Je kunt je inschrijven voor 5 verschillende tijden.

Direct naar de aanmeldpagina

Naar de pagina met alle voorlichtingsactiviteiten

Zij-instroom komt weer los…

Rond deze tijd van het jaar gaat op allerlei scholen het proces spelen rondom cijfers, rapporten, tekortpunten enz. Het Element heeft een duidelijk procedure rondom de zij-instroom. Deze is ook te vinden op onze website bij: Index-aanmelden leerjaar 2 en 3. Alle leerlingen mogen zich welkom voelen bij ons op school. Helaas kunnen we niet […]

Lees verder

Ronald Koeman geeft advies voor keus VO

Trots waren we er op dat Ronald Koeman, nu voetbaltrainer van Barcelona, afgelopen maandag ge├»nterviewd werd tijdens Het Element Live. Ferry Hendrikse, mentor klas 1 en docent Nederlands, ging in gesprek met hem. Hoe heeft hijzelf de overstap ervaren van de basisschool naar het voorgezet onderwijs? Wat moet je doen om je doel te bereiken? […]

Lees verder